avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate GABYBABY

Activitate GABYBABY

Ma numesc [EDITAT] si astazi consider ca mi s-a facut o injustitie..am fost acuzat de un politist rutier ca nu respect indicatiile dansului si mi-a luat carnetul pe o luna dandu-mi o dovada cu care mai pot circula 15zile...cauza o reprezinta faptul ca am vrut sa intru in parcarea unui hotel ptr a-mi prelua niste clienti iar d-nu agent nu a vrut sa ma lase sa intru motivand ca e domeniu privat si nu pot intra punandu-ma sa dau cu spatele inapoi in banda 1 si sa plec de acolo..e vorba de Hotelul Radisson din Bucuresti..l-am explicat ca intrarea este o zona de tranzit intri si iesi ca trebuie sa-mi preiau niste clienti eu lucrand ca taximetrist si ca nu incalc nici o lege iar daca o incalc sa-mi spuna dansul care este acea lege ...s-a enervat si a inceput sa tipe la mine sa ies cu spatele dar nu puteam face acest lucru deoarece se adunasera masini in spatele meu si avem practic o masina lipita de bara din spate ..dansu s-a enervat mai rau si mi-a cerut actele la control si mi-a cerut sa intru dar sa parchez pe un loc de parcare al hotelului..am facut intocmai iar dansul cand s-a vazut cu actele mele in mana mi-a spus racnind ca imi v-a lu permisul de conducere ca sa ma invat minte sa mai pun intrebari...am refuzat semnarea PV-ului iar acesta mi-a dat o dovada cu care pot circula 15zile iar carnetul nu a mai vrut sa mi-l dea inapoi neinvocand niciun temei legal..mentionez ca nu a gasit nici un martor dispus sa semneze acel Pv ptr ca eu in acest timp incepusem sa filmez toata intamplarea cu telefonul mobil si nimeni nu a dorit sa fie martor iar la rugamintea mea sa-l legitimeze pe un paznic al hotelului care a fost acolo tot timpul si a vazut tot, a refuzat, totul fiind filmat...Ce sa fac mai ales ca vin sarbatorile iar carnetul de conducere reprezinta sursa veniturilor in casa noastra cu 2copii mici..
Răspuns la discuția SUCCESIUNE
MULTUMESC FRUMOS TUTUROR
Răspuns la discuția SUCCESIUNE
Va multumesc ptr timpul acordat!...asa stiam si eu ca ginerele nu-si mosteneste socrul si nici invers..
Răspuns la discuția SUCCESIUNE
Cu fiica M. nu s-a mai tinut legatura cu vreo 5 ani inainte sa moara...iar dupa moarte cu ginerele Y nici atat...copii nu au avut...Intrebarea mea e daca ginerele Y vine la succesiunea D-nlui X in concurs cu singura fiica in viata D-na G. REPET: X cat traia i-a facut si testament lui G prin care voieste ca ce ramane dupa moartea lui sa-i ramana fiicei G.
Răspuns la discuția SUCCESIUNE
da D-na X este mama ambelor fete....da s-a facut la moarte ei succesiunea...prima a murit mama D-na X...APOI fiica M....Acum D-NU X...IN VIATA E NUMAI fIICA G..
Discuție SUCCESIUNE
Buna Seara! fiti amabil stie cineva: dupa X DECEDAT (cu sotie predecedata) vin 2 fete G. si M.(decedata inaintea lui X).....sotul lui M. VINE LA SUCCESIUNEA LUI X?
Sau totul ii revine lui G. care are si testament deplin facut cu X....
am un prieten cu un proces pe legea 10,se judeca cu primaria,a castigat drepturi in valoare de 4mld lei,s-a facut apel in data de 18-10-2013 iar dupa lege se poate face recurs la 15sau30 zile de la comunicare....Dar problema este ca nici in ziua de azi 03-02-2014 la 3luni nu exista aceasta comunicare...de ce?
comform Noului CPP am inteles ca nu va mai exista decat o cale de atac...intrebarea mea este daca un prieten de-al nostru condamnat la apel la o pedeapsa de 5ani cu executarea va mai avea recursul programat in 26 februarie la Inalta Curte?
Azi am avut primul termen intr-un proces de succesiune ,eu sunt reclamanta impreuna cu tatal meu pe care ii reprezint prin procura notariala in acest proces.Nu imi permit un avocat si avand toate actele si informatiile necesare am sperat ca ma voi descurca singura.Din 2 reclamanti adica noi si 3 parati,nu am fost decat noi prezenti.Spuneti-mi si mie daca este normal ca judecatoarea chemandu-ma la bara sa ma intrebe ce cote au mostenitorii?,si pentru ca m-am blocat nu am stiut sa ii raspund,crezand ca in dezbaterea unei succesiuni cotele mostenitorilor sunt stabilite in instanta.Termen 15 ian pe prostia ei,ea nepomenind nimic de dezbaterea succesiuni.
Răspuns la discuția plata taxa de timbru
Mutumesc mult pentru raspuns,asa voi face!