avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Activitate mirelamoldoveanu

Activitate mirelamoldoveanu

Daca un operator economic prezinta contracte de colabrare intre societatea acestuia si diverse persoane care sunt certificati pentru anumite domenii, comisia de evaluare considera ca operatorul respectiv are subcontractanti? Contractele de colaborare prezentate nu sunt inregistrate nicaieri ci doar semnate de cei doi (operatorul economic si colaboratorul respectiv). Colaboratorii pentru care sunt prezentate contractele realizeaza parte din contractul ce urmeaza sa fie atribuit. Va multumesc.
Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica (Primarie) si sunt nemultumita de salariu care il primesc. As dori daca se poate sa imi indicati care este organul de control ce are in atributii verificarea corectitudinii calcularii salariilor in administratia publica.
Va multumesc.
Institutiile publice pot achizitiona mobilier birou avand in vedere OUG nr. 34/2009?
Daca da care este prevederea legala si daca nu care este prevederea legala.
Va multumesc.
Buna ziua, am o procedura in derulare pentru care am achizitionat servicii de consultanta pentru intocmire documentatie, sprijin in evaluare precum si sprijin juridic pana la semnarea contractului final pt care am contractul de consultanta.
In comisia de evaluare sunt nominalizati ca si experti cooptati pe tehnic specialisti din partea firmei de consultanta, firma care este un mare producator si furnizor.
Unul dintre ofertanti au prezentat in cadrul procedurii ca si mostre, produse de la firma care este firma de consultanta.
Intrebare:Exista aici, in acest caz un conflict de interese?Daca da, va rog sa-mi dati o solutie legala pt ca eu, ca si autoritate nu pot ramane fara consultant.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Drepturi salariale bugetari
Conform ultimei Dispozitii primite:
"Incepand cu 22.01.2016, D-na...., promoveaza temporar in functia publica de conducere vacanta, de Sef Serviciu grad II, gradatia 3, clasa de salarizare 76, la Serv....., pe o perioada de 6 luni si va beneficia de un salariu de baza brut de 2295 lei la care se adauga un spor pentru conditii periculoase sau vatamatoare de 344 lei".
In aceasta institutie sunt angajata de la 01.12.2010.
Am mai lucrat si in alte institutii si anume:
- 01.04.1996 - 16.04.2003 - Consiliul Judetean Braila
- 22.12.2004 - 04.02.2006 - SC IMACO COM SRL
Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Drepturi salariale bugetari
ba da, am primit o decizie, dar care este legislatia dupa care se face incadrarea si calculul salarial.Diferenta intre un sef serviciu la noi in institutie si un superior nu poate fi doar de 100 lei sau la aceeasi incadrare salariul este mult mai mare fata de altcineva cu aceeasi incadrare. Undeva este o eroare si as dori sa o gasesc.
Sunt salariat in sistemul bugetar si am indoieli asupra incadrarii si a calculului salarial.
Va rog, respectuos unde as putea sa ma adresez in privinta incadrarii si a calculului salariului?
Va multumesc
Discuție Aviz ANFP
Buna ziua!
Mi s-au delegat atributii de sef serviciu pana la ocuparea functiei prin concurs. Mentionez ca exercit aceste atributii de 2 luni de zile, timp in care nu am primit aviz ANFP. Care este termenul legal pentru obtinerea avizului ANFP?
Multumesc frumos!
Daca am facut o procedura care s-a incheiat cu un acord cadru acum 4 ani iar subsecventul ultim s-a incheiat in septembrie as putea face o directa pana la sfarsitul anului pana demarez alt acord cadru care sa se incheie de la 1.01.2016?
Va multumesc.
Buna ziua. Am de efectuat 5 achizitii de servicii de acelasi fel pe fonduri adica acelasi cod CPV.Cum se procedeaza pt ca fiecare apartine unui proiect distinct care are bugetul sau iar in cererea de finantare este prevazut ca si cumparare directa pt fiecare proiect in parte; dar ele insumate depasesc pragul prevazut la art. 19 din OUG nr. 34/2006?
Daca se poate raspunsul sa fie insotit si de baza legala.
Va multumesc.