avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Activitate Corina89

Activitate Corina89

Buna seara. O luati in ordinea deceselor. Trebuie dezbatuta succesiunea dupa bunica, tata...Mergeti la notar sa va spuna exact ce aveti de facut.
Buna ziua. Dupa cum vi s-a spus deja da. Eu sunt unul din acei proprietari, da platim absolut tot, doar cotele care se calculeaza la nr de persoane nu le platim. In rest tot ce se calculeaza pe suprafata, cota indiviza platim.
Consultati Legea 196/2018.
Răspuns la discuția Amenda Germania
Buna dimineata. Este posibil sa nu fie nevoie sa il predati, dar amenda trebuie platita, faceti ce vi se cere si o sa aflati. Consultati un avocat specializat pe drept international sau chiar pe legislatia germana. Sunt destui vorbitori de limba romana.
Din pacate da, stiu exact ce implica ca si costuri. Ma rog sunt multe de spus pe partea cu salvatul de executari, pentru ca si coproprietarii au probabil un venit pe care se poate pune poprire, ii poate da in judecata pentru daune, nelocuind acolo daca s-aia cumulat datorii se poate face dovada ca -i datoreaza bani, daca nu au banii ii excuta pe singurul bun pe care -l au, cota parte din casa.. A nu se intelege ca este simplu precum spun. Stiu asta, dar la asa situatie...renunti sau lupti...Daca alegi lupta, te duci dupa ei cu tot ce ai legal la mana..
Cu tot respectul pentru domnii avocati, care v-au raspuns, in primul rand renuntati la actualul avocat si cautati unul dispus sa-si munceasca banutii. Avand o cota cat de mica, aveti si drepturi. Mici, mari dar aveti. Din punctul meu de vedere as renunta instant la un avocat care-mi spune nu ai ce face, sa gaseasca o solutie ! Este treaba dansului, daca nu, altul.
Răspuns la discuția Cum pot proteja partea mea
Sau pe langa ce a prezentat doamna avocat , este varianta de vanzare -cumparare, copilul trebuie sa faca dovada platii bunului cumparat de la dvs( casa, masina, etc). Daca vorbim de bijuterii sau alte bunuri pot fii facute cadou, este dreptul dvs sa faceti ce doriti cu ele pe timpul vietii. Daca din pct de vedere moral, copilul a ajuns sa fie violent, o mare parte o au si parintii. Dar asta era treaba candva( daca este major) al celor de la asistenta sociala si al altor institutii.
Răspuns la discuția Mostenire
Buna ziua. Depinde cand a facut cedarea. vanzarea sau sub ce forma juridica a intrat sora in posesia bunului. Si da, poate in functie de ce am spus anterior.
Răspuns la discuția Ridicare permis suspendat
Sunati la Ministeril Afacerilor Interne,. Brigada Rutiera, int 21203, vi se cere CNP pentru confirmarea identitatii si o sa vi se spuna ca este ok, puteti circula cu dovada, in cazul in care sunteti oprit se verifica prin statie. Ei nu trimit prin posta in aceasta perioada carnetele. Dar sunati, gasiti informatia si nr de tel al centralei pe internet.

Paste Fericit!