avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate VitOtilia

Activitate VitOtilia

Răspuns la discuția Gestiune
Da, asa s-a facut descarcarea de gestiune. Astfel, incarcarea gestiunii si scaderea cheltuielilor se poate face asa: 602=371 in rosu?
Iar daca descarcarea s-a facut anul trecut, iar incarcarea de gestiune se face anul acesta, formula contabila este: 371=1174 ?
Discuție Gestiune
Buna ziua! Am o situatie mai complicata. Daca o entitate foloseste chitantiere pt uz propriu, dar si vinde chitantiere altor entitati, iar la un moment dat a facut un bon de consum pe o anumita cantitate de chitantiere (pe care estima ca o va folosi), iar apoi a decis sa treaca pe un program de contabilitate cu emiterea chitantelor. In acest caz a ramas cu un nr de chitantiere scoase din gestiune pe bon de consum si nefolosite. Intrebarea este daca aceste chitantiere se pot reintroduce in gestiune si puse in vanzare.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Schimbare facturier
Va multumesc pentru raspuns.Doar ca lucrul acesta nu-l pot face. Eu ma gandeam sa folosesc un program, sau chiar Excel-ul, pentru emiterea noilor facturi, listate pe hartie alba A4.
Buna ziua!
As avea o intrebare. Utilizez facturier pentru emiterea facturilor produselor vandute. Dar as dori sa utilizez si un program pentru emiterea acestor facturi, insa doar pentru anumite produse, ramanand valabil si celalalt facturier. Daca as acorda o noua serie si alte numere facturilor emise din program, ar fi legal acest lucru?
Va multumesc.
Buna ziua!Am un salariat pentru care trebuie sa retin o suma de bani, conform unei hotarari judecatoresti. Intrebarea ar fi daca acest lucru se poate realiza si pe baza chitantei emise individual pentru salariatul respectiv, fara ca aceasta poprire sa fie inregistrata pe statul de salarii. In acest caz, inregistrarea contabila poate fi urmatoarea?
Incasare poprire: 5311=427
Plata poprire catre tert: 427=5121
Va multumesc.
Buna ziua! Am depus o declaratie 112, dar din cauza unor probleme cu internetul, parea ca fiind nedepusa. Apoi am mai incercat sa o depun o data si mi-a dat eroarea urmatoare: eroare regula R_Multi_init:A mai fost depusa o declaratie initiala valida pentru aceeasi perioada. Mentionez ca prima declaratie depusa este fara erori de validare.
Am cautat declaratia 112 aferenta lunii in cauza in dosarul fiscal, dar ea nu se regaseste acolo.
Ce se poate face in acest caz? Este acceptata prima declaratie depusa sau trebuie facuta o declaratie rectificativa?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Va multumesc pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Si daca tatal doreste sa beneficieze direct de stimulentul de insertie?Fara sa se suspende contractul acestuia de munca.
Buna ziua! Am urmatoarea situatie: un angajat (a carei sotie este casnica) doreste sa primeasca indemnizatia pentru crestere copil pentru acesta din urma in locul sotiei. Pentru aceasta trebuie facut Revisal de suspendare contract de munca pentru respectivul angajat?
Va multumesc.
Răspuns la discuția Act aditional
Multumesc frumos pentru raspunsuri.