Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Acest site folosește cookies. Informații aici
Forum Activitate evelina_lav25

Activitate evelina_lav25

Răspuns la discuția Restituire avans
Eu am platit avansul la porsche acum 2 zile urmand ca luni sa ma duc sa semnam contractul.Dupa ce semney contractul ei vireaza banii la tiriac auto sipot intra in posesia masinii. Ce nu inteleg eu sub ce forma imi pot ei opri banii din avansul dat la tiriac odata ce m+au pus sa fac cerere de restituire cash pt cei 1800 de lei.
Buna ziua.
Am dorit in luna dec.2015 sa achizitionez prin leasing o masina de la casa auto tiriac .Am dat avans 1800 ron pt rezervare masina promitandu-mi ei ca o sa-mi dea finantare prin tiriac bank ca au colaboare. Cum tiriac banc nu mi-au dat finantare mi-au dat porsche leasing. Porsche leasing mi-a facut factura de avans integral spunandu-mi ca nu mai am treaba cu tiriac si cei de la tiriac imi vor da avansul inapoi.Am platit avansul integral la porsche am facut cerere de restituire la tiriac pt cei 1800 de lei.Cei de la tiriac imi spun telefonic ca ei imi aproba cererea de 1800 de lei dar trebuie sa-mi opreasca 1400 de lei diferenta de curs valutar(si anume porche in data de 03.02.1016 a cumparat masina de la tiriac la un curs practicat de ei si porche imi vand mie la alt curs).Cum fac ei acest lucru fara un document in prealabil? Ma puteti ajuta e urgent.
Buna ziua.Imi puteti raspunde va rog frumos la ce este mai sus.
da e cumparata in timpul casnicei...si stiu ca e bun comun, dar totusi greseala aprobarii unei anumite hotarari nu este a mea.(eu nu am semnat nimic)
Buna ziua.Eu am o masina pe numele meu si casa este pe sotul meu. Sotul meu are niste probleme.Daca o sa i se puna sechestru pe bunuri acolo intra si masina mea?
Răspuns la discuția Spor de vechime
Sporul de vechime de adauga la salarul de incadrare.Spre exemplu daca aveti salariu minim pe econimie de 975 si aveti vechime peste 3 ani luati un spor de 5% si ajungeti la un salar de 1023.75( din care se opresc retinerile lunare).
Răspuns la discuția demisie
In cazul asta eu sunt si angajatorul si angajatul(firma este pe numele meu eu sunt administratorul) si vreau sa stiu cum fac actele deoarece conform legii stiu ca ar trebui sa ma intorc la servici cu data de 04.03.2015 cu o luna inainte de ziua implinirii copilului 2 ani.Cu toate ca in suspendarea eu am trecut de la 4.04.2013 pana la 03.04.2015.
Cum sa procedez?
Discuție demisie
Buna ziua.Am un copil care acum pe 4 aprilie 2015 inplineste 2 ani.Inainte de data nasterii am avut 2 locuri de munca unul cu 8 ore si unul cu 4 ore.La ambele am avut contractul suspendat pentru crestere copil.
M-am reintors la serviciul de 8 ore de la 1.02.2015 si nu mai vreau sa ma reintorc la cel cu 4 ore.S tiu ca angajatorul este obligat sa ma tina inca 6 luni angajata dar eu nu mai vreau la acel job cu jumatate de norma.Cum procedez? Imi fac cerere de demisie?
Discuție CCC PENTRU TATA
Copilul meu implineste 2 ani pe 04.04.2015.
Eu am fost chemata la servici si am acceptat de pe 01.02.2014.Pana la varsta implinirii de 2 ani a copilului mai sunt 2 luni.Tatal poate beneficia de CCC cele 2 luni sau doar o luna cum este obligatoriu? In acest caz ce acte trebuie sa depun pentru tata ca beneficieze de aceea indemnizatie ?(mentionez ca tatal a lucrat 12 luni anterioare nasterii copilului si acum in prezent nu mai lucreaza e student 28 ani).
Discuție ccc
Copilul meu implineste 2 ani pe 04.04.2015.
Eu am fost chemata la servici si am acceptat pe pe 01.02.2014.
Indemnizatia pentru cresterea copilului o primesc in general pe data de 9 la inceputul fiecarei luni.Vreau sa stiu daca in FEBRUARIE mai primesc indemnizatia si alocatia copilului de 200 ron?*(mentionez ca am inceput sa primesc indemnizatia ccc incepand cu iulie 2013(