avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate SirbuMihai

Activitate SirbuMihai

Buna ziua. Am fost implicat intr-un accident rutier fara victime, doar cu pagube materiale, intr-o comuna din judetul Teleorman,domiciliul meu fiind in Bucuresti. Eu veneam pe un drum comunal, iar celalalt sofer iesea de pe o strada secundara,mi-a iesit in fata nu l-am putut evita si ne-am ciocnit.Am facut constatare amiabila. Am cateva nelamuriri si as dori sa ma "scoateti la lumina"
1. Imi pot aduce masina in Bucuresti, si mai departe sa vina Inspectorul de daune?
2. Va trebui sa o aduc pe platforma, imi deconteaza cineva platforma?
3. Ce fac in cazul in care doamna nu doreste sa imi de-a copie dupa RCA, permis si talon?
4. Exista posibilitatea ca Insepctorul sa nu o considere vinovata?
Multumesc anticipat

Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri. Vreau sa cumpar un autoturism,dar nu are timbru de mediu achitat. Propietarul mi-a spus ca nu trebuie achitat, deoarece el imi da fiscalul, o voi trece pe numele meu la fisc si voi putea merge incontinuare pe aceleasi numere.Intrebarea este cum voi face dovada vreodata ca masina este in propietatea mea si nu a lui? Va rog sa ma lamuriti cum sta treaba cu achizitionarea unei masini, mentionez ca este prima oara si nu prea stiu cum sa procedez. Multumesc anticipat.
Buna ziua! Ce este de facut in cazul in care,o societate comerciala te angajeaza din somaj,iar dupa 7 luni iti spune sa-ti depui preaviz de comun acord fara a sta cele 20 de zile, sau sa-ti faca contract de 2 ore pe zi, nedorind sa te de-a afara si nici nu ofera posibilitatea de a lucra. In cazul in care nu sunt de acord cu cele doua cerinte ale angajatorului, ce este de facut? Mentionez ca eu sunt angajat pe postul de vanzator-gestionar iar locul meu a fost ocupat de un "muncitor necalificat" Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Ore de liniste
Deci pot asculta in liniste :)) Multumesc mult !
Discuție Ore de liniste
Doresc si eu sa stiu care sunt orele de liniste,va rog! Astazi imi serbez ziua de nastere si am imprumutat un sistem mai puternic. Nici nu i-am dat drumu' bine si deja vecina a batut in teava si ma ameninta ca, daca nu voi opri muzica,cheama politia
Va multumesc mult! Voi face tot posibilul sa platesc integral suma.
Din cate am inteles eu de la anumite persoane, inainte de a trimite dosarul pentru judecata,se someaza propietarul si daca este de acord se face un angajament de plata esalonat asa cum mi-ati spus dumneavoastra, abia apoi daca propietarul nu este de acord sau nu plateste sa fie trimis in judecata.
Buna ziua! As avea nevoie de niste explicatii de la dumneavoastra! Problema mea este urmatoarea.Locuiesc intr-un bloc cu un administrator care umple geamurile intrarilor cu diverse afise in care ne spune cata apa s-a consumat,cata caldura, diverse magarii si diverse injurii.Eu datorez asociatiei de locatari suma de 960 lei, aproximativ 350 lei fiind doar pe luna ianuarie,avand in vedere ca stau la o garsoniera. Administratorul blocului unde locuiesc ma ameninta si chiar a notat pe afisele lui de zi cu zi ca mi-a predat dosarul avocatului si ca ma va da in judecata!Mentionez ca dupa ce am vazut afisul am achitat inca 200 lei, ramanand cu suma de 760 de lei. Ce se poate intampla si ce as putea face? Multumesc anticipat!
Buna ziua! Am inteles de la diversi prieteni ca daca ai si al doilea copil primesti o indemnizatie de la primarie sau ceva de genul. Se poate sa imi spuneti daca este adevarat si care sunt criteriile selectarii? Multumesc anticipat

.Salutare. Am o foarte mare nelamurire,pe data de 20.08.2013 am picat traseul. Mentionez ca am facut scoala cu un instructor de care nu am fost multumit,pe un Chevrolet Spark. Intrebarea este urmatoarea: "Mai pot lua cateva sedinte cu un alt instructor de la o alta scoala,sau un instructor independent,si sa dau examenul a doua oara cu masina lui?" Multumesc anticipat