avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate ana56

Activitate ana56

Pentru Contestatie la executare silita (proprire pe salar) sau Suspendare executare silita ,exista un formular standard care se complecteaza si se depune la Judecatorie ,sau neaparat trebuie lucrat cu un avocat ? Care sunt costurile intr-un caz si altul?
Mi s-a inffintat o propire pe salar.Vreau sa ma adresez Instantei sau Curtii de Apel pentru incetarea acestei actiuni.
Intrebare- Ce formular sau act sau adresa trebuie sa folosesc? Plangere penala, civila,altele ? Si unde trebuie depusa? ( daca se poate sa imi raspundeti).
Multumesc! Ana Lazar
Un somer fara indemnizatie,inscris, la AJOFM , are asigurarile de sanatate platite?
ma intereseaza sa stiu ,daca o persoana fizica ,de sex feminin,poate sa isi schimbe numele si prenumele , si in alta situatie, nu numai in cazul unei casatorii .multumesc,B-)
La cat tmp,dupa admiterea in instanta a unor actiuni civile formulate de mai multe parti civile vatamate, legate de platile unor sume de bani in favoarea partilor civile vatamate , se pune in aplicare returnarea sumelor de bani?
S-au unde sau la cine ma pot interesa de acest fapt? multumesc
care sunt pasii care trebuie urmati pentru a transcrie un apartament mostenire de la mama proprietar - decedata-pe numele celui de-al treilea copil (decedata are trei copii majori).si cam care are fi aproximativ costurile. multumesc!
Discuție Boala Parkinson
in cadrul sistemului sanitar din Romania, bolnavii de Parkinson,(pensionar) au posibilitatea obtinerii unor avantaje de "intretinere" in cadrul bolii ? daca nu in Romania, cunoasteti ceva pentru in affara graniteleor?

multumescc!1
mama, pensionar , s-a nascut si a crescut pana la 17 ani intr-un sat , teritoriu aproape (100KM) de granita cu Ungaria, chiar se spune ca atunci in 1944, zona respectiva apartinea de Ungaria.Bunica mamei este oricum din Ungaria, casatorita in satul respectiv.
vreau sa intreb daca cumva intr-un caz din acesta, mama , nu dobandeste cumva "automat" cetatenia si drepturi maghiare si daca acest "drept' nu se aplica cumva si copiilor ei?
multumec!!
Discuție Pensie
as vrea sa verific daca pensia mamei este bine calculata, si corespunzator unitatii in are a lucrat. unde sau l ce instituite trebuie sa ma adresez?
sau poate mai bine ar fi sa ma dresez unui avocat sau notar?multumesc
Sora mea , 60 ani, nu a fost casatorita in acte cu barbatul cu care are un copil.Copilul ,baiat , poarta numele de familie al tatalui.
Tatal, in prezent este decedat.Are sora mea o posibilitate sa isi schimbe numele de familie dupa numele tatalui copilului?
mulumesc