avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate danielamoldovanu

Activitate danielamoldovanu


Bună ziua! Dacă acest fond nu este refăcut pentru ca mereu s-a preferat sa fie plătite utilitățile.
A fost ales noul comitet de curând, se poate preda asa? Președinta a preluat de la administrator sarcinile de încasări și plăti, de 10 ani, acum este membru în noul comitet.
Care este părerea dvs?
Multumesc.
ynocentta a scris:

Nu aveti de ce sa va faceti probleme daca aveti constituit si actualizat fond de rulment din care asociatia de proprietari
are obligatia sa achite facturile in avans pana la calcularea costurilor lunare de intretinere si automat refacerea fondului
Asociatia de proprietari prin comunicare a inteles sa atentioneze locatarii rau platnici

Mulțumesc. Azi vom apela la un coleg jurist, sa ne îndrume.

Dapix a scris:

Prescrierea nu operează din oficiu, o constata un judecător dacă debitorul face contestație la executare în termenul legal de 15 zile. Dacă depășiți acest termen nu mai puteți face nimic.

Multumesc


gi-jane2 a scris:

pierdeti timp valoros, daca somatia e de la executor, faceti contestatie la executare.

Da, pe e-mail. La telefon nu raspunde nimeni.

Dapix a scris:

Ați cerut copie xerox a dosarului de la executorul judecătoresc să vedeți dacă creditorul a făcut demersuri pentru întreruperea prescripției`?

Bună seara! Da, am solicitat pe adresa email a biroului copie după dosar dar nu ni s-a raspuns și nici la telefon nu raspunde.
Bună ziua,
Soțul meu a primit după 5 ani o înștiințare de executare silita cu popriri pt un împrumut de 250 lei la Feratum, ajuns dublu cu penalizări și încă 841 lei cheltuieli de execuție și judecătorești. Dacă la dosar nu exista dovada primirii notificărilor pe care ei susțin ca l-au trimis pe parcursul primilor 3 ani, aceasta datorie se prescrie?
Mulțumesc.
Buna ziua,
Ma intereseaza daca pot trimite prin posta cererea de deschidere actiune divort si actele pe care le am sunt deajuns. Mentionez ca nu au rezultat copii minori din casatorie si nu sunt bunuri de impartit.
In plic am pus 1 exemplar = cerere deschidere actiune divort + certificat casatorie original + certificat nastere reclamanta copie +C.I. reclamanta copie + C.I. parat copie (ultimul domiciliu) + C.I parat copie ( domiciliu avut inaintea casatoriei). Plus alte 3 seturi la fel, cu exceptia certificatului de casatorie care este in copie. Pe fiecare exemplar copie din plic, am pus stampila CONFORM CU ORIGINALUL si am semnat.
Deci 1 set pentru instanta, 1 set pentru mine si pentru parat cate 2 exemplare deoarece 1 va ajunge la adresa comuna si nu mai locuieste cu mine iar 1 la adresa domiciliului avut anterior, unde stiu ca se afla acum.
Pot alege aceasta cale?
Multumesc.
Buna ziua,

As vrea sa inteleg cum de dosarul meu in care am solicitat fostului angajator drepturile mele salariale, are raspuns ,,art. 75 al. 1 din Legea nr. 85/2014 suspenda judecarea cauzei fata de starea de insolventa a paratei" si al colegei mele ,,Admite in parte cererea". Am lucrat la aceeasi societate si culmea este ca amandoua cererile au fost redactate de acelasi jurist, in acelasi mod.
Colegei mele, care are 4 actiuni catre fostii angajatori( a lucrat si part-time), acelasi judecator a admis 3 cereri fara daune morale si a a 4-a cu tot cu daune.:sorry:
Pana la urma care este diferenta intre mine si ea?
Ea poate trimite Casei de insolventa hotararile legalizate sa aibe prioritate fiindca are castig in procese?
Eu ce as putea sa mai fac decat sa astept dupa masa credala?
Multumesc.
Multumesc.
Pentru a deveni propietara imobilului pe care-l detin aveam nevoie de o diferenta de bani si am facut imprumut la banca la care mai am de platit pana-n 2021. Din 2012 m-am casatorit si venitul meu a fost mai mic decat al sotului. Poate solicita cota parte in cazul divortului motivand contributia in casa in acest timp?