avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate bogdanbobi

Activitate bogdanbobi

Noi avem in asociatie pe cineva care are un acord de mediere de genul asta.Cand vine si plaeste..500 lei de ex...I se scad din intretinere restanta o parte si din penalizari o parte.Va dati seama ca ii acopera doar o luna.Doar pentru luna aia nu se mai calculeaza penalitati.In rest penalitatile curg...timpul trece,se adauga zile.Plus ca acordul de mediere este pentru o anumita restanta si o anumita perioada.Dar si ce nu este prins acolo genereaza penalitati.
Reparatiile si curatenia costa...daca nu aveti bani din cauza datornicilor, cred ca ar trebui sa recuperate banii in instanta.
Răspuns la discuția Sarcina la 15 ani
Eu vad altfel...daca mama trece la tata necunoscut scapa de multe probleme.Daca tatal este intr-adevar iresponsabil.Daca el va vrea sa-l recunoasca ulterior, nu va trebui sa dovedeasca cu un test ADN??Nu se stie daca va vrea sa faca asta...
Daca il va trece pe tata, va avea pensie de intretinere, probabil, dar va alerga toata viata dupa el sa-i semneze ca are voie sa-l duca in concediu, sa stea la dispozitia lui ca vine in vizita, ca vrea sa-l ia in vacanta doar ca sa-l lase la parintii lui....si multe altele...
Copilul are nevoie de parinti,de amandoi.Dar nu orice fel de parinti!
Nu stie nimeni cum se face?:(
Asociatia l-a dat in judecata pentru neplata intretinerii.El avea multi metri cubi de apa nedeclarati.I s-au pus la plata.El in instanta a zis ca a platit la pausal in perioada aceea (cu toate ca a consumat mult mai mult).Asa ca instanta a respins plangerea asociatiei ca neintemeiata.
Buna ziua.
Un proprietar castiga un proces cu asociatia.In timpul procesului el a fost trecut cu penalizari.Procesul a durat destul de mult.Acum.la sfarsit, se revine la situatia initiala? Adica se sterg pur si simplu toate datoriile?El isi platea doar intretinerea afisata,dar din ce platea el,o parte se incasa penalizari si o parte la intretinere...automat a acumulat restante si penalizari.
Cum se face?? Se ataseaza decizia instantei si se sterg toate datoriile?
Multumesc.
ANEXA nr. 12 Normele metodologice de facturare şi repartizare pe proprietari individuali a consumului total de apă înregistrat la nivelul branşamentului condominiului CAPITOLUL I Dispoziţii generale Art.1. Prezenta metodologie este elaborată în baza prevederilor art. 21 alin. (2) lit. e) din Legea serviciilor comunitare de utilităţi publice nr. 51/2006 şi art. 16 alin (2) lit. b) din Legea serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare.
La art 7 am gasit: ''Consumul in sistem pausal reprezinta un consum lunar de 3,3 mc/persoana/luna pentru apa calda si 5,1 mc/persoana/luna pentru apa rece, iar la apartamentele fara serviciul de apa calda de consum, consumul in sistem pausal de apa va fi de 8,4 mc/persoana/luna''
Dar pausalul pe Bucuresti este de 3.3 m cubi de apa calda si 5.1 de apa rece.Si daca este clar ca se consuma mai mult...nu se poate face nimic.Nu este voie sa treci mai mult.
Răspuns la discuția llegalitati la intretinere
Nu se pot face contracte individiuale la Apa Nova...am incercat eu.Nu accepta.