avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate manuelasimona

Activitate manuelasimona

Răspuns la discuția procedura prealabila insolventei?
Multumesc!

Multumesc!



Buna ziua,
daca unei persoane in recurs unei parti I se cere sa depuna intampinare, aceasta persoana neavand calitatea de avocat sau consilier, aceasta intampinare trebuie obligatoriu facuta de un avocat? si daca da poate face doar intampinarea la un avocat si in rest sa se reprezinte singur?
Buna ziua,
poate cineva care este procedura prealabila insolventei?, trebuie sa fac un proiect la facultate numit: proceduri prealabile si mandatul ad-hoc, daca poate cineva sa-mi dea indicatii cum ar fii bibliografie, lege, orice, va multumesc!
Răspuns la discuția Donatie, partaj
Nu intra in masa partajului bunurile mobile si imobile primite de unul dintre soti sub forma de donatie, cand donatorul nu specifica faptul ca donatia este si in beneficiul celuilalt sot.
Răspuns la discuția Revocare procura de vanzare
daca explicati mai exact ce acte s-au facut la notar, deoarece nu se prea intelege, procura pentru ce este mai exact?
Răspuns la discuția Taxa de timbru
Pentru cei care mai au nevoie, taxa judiciara de timbru conform oug nr.80/2013 art.27 este 20 lei.
Discuție Taxa de timbru
Poate sa-mi spuna cineva care este valoarea taxei de timbru si timbru judiciar pentru o cerere completare dispozitiv sentinta?
Răspuns la discuția Apel sau alta cale de atac
Multumesc mult de raspuns, o alta intrebare ar fi daca poate instanta sa constate demisia administratorului sau precum cazul acesta renuntarea din calitatea de administrator deoarece nu este administrator cu carte de munca, la dosar au fost depuse scrisorile in care reclamantul a cerut intrunirea pentru demisia sa din calitatea de administrator,

Va multumesc!
Buna ziua,
am depus o cerere de chemare in judecata in prima instanta in acest caz, unde am cerut retragerea din calitatea de asociat si administrator, dar cand mi-a venit sentinta, aceasta vorbeste doar de calitatea de asociat si nimic de calitatea de administrator, cu toate ca se mentioneaza ca am solicitat admiterea actiunii pentru calitatea de asociat si administrator la hotararea finala se hotaraste doar retragerea asociatului dar nimic de calitatea de administrator, in cazul acesta trebuie sa fac apel sau alta cale de atac ma refer Indreptare materiala etc?
va multumesc!