avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters318277

Activitate ContSters318277

Potrivit art. 178 din Legea nr. 95/2006 spitalul public este condus de un manager, persoana fizica sau juridica. Sa vedem daca si la cel privat este necesar..
Parerea mea este ca puteti obtine acest lucru.
Este suficienta o singura procura.
Asigurare se presupune ca are autovehiculul. Oricum in perioada de dupa cumparare si pana la imatriculare se scot nr rosii unde se face o asigurare si pe o perioada de 1 luna. Nu circulati fara asigurare!
Fara suparare, dar astfel de operatiuni implica cunoasterea exacta a functionarii societatii si doar in functie de necesitati se pot lua decizii.
Modelul cel mai bun este cel conceput special pentru societatea respectiva.
Din punct de vedere juridic va trebuie procura, pentru ca veti semna in numele mamei dumneavoastra atat pe contract cat si pe asigurare.
Împăcarea produce efecte numai cu privire la persoanele între care a intervenit.
Apelati la un mediator.
Impacarea este totala si neconditionata, aspect care inlatura de drept si de fapt conditionarea impacarii de o suma de bani.
Fiind vorba de un partaj judiciar, potrivit art. 439 Cod Proc. Civ., tranzactia va fi intocmita in forma scrisa si va alcatui dispozitivul hotararii.
Răspuns la discuția Cafenea jocuri console
In principiul cadrul legal poate fi dupa caz un SRL ori un PFA. Nefiind destinate jocurilor de noroc in sensul legislatiei speciale, cred ca singurele licente pe care trebuie sa le detineti se circumscriu celor software si game.
Buna ziua,
Administratorul statutar nu poate delega din atributiie sale exclusive, aceste aspecte se pot hotara doar cu majoritatea legala, prin aga, potrivit actului constitutiv.
In functie de necesitatile societatii, se poate numi un manager al acesteia.
Operatiunile de mai sus, implica transpunerea noi organigrame in actul constitutiv.
Nu exista un stas al organigramei unei societati, alta decat adunarea generala, administrator statutar si angajati. insa aceasta poate fi adaptata asa cum am spus in functie de necesitati.
Anumite acte si fapte vor fi in atributia exclusiva a administratorului statutar al societatii, insa unele pot fi substituite prin mandata special ori altele pot fi stabilite in seama unui manager de exemplu.
Răspuns la discuția Partaj - datorii comune
Nu este posibila aceasta ultima ipoteza. Dar sa stiti ca lucrurile, mai exact raspunsurile pe care dumneavoastra doriti sa le obtineti, pot diferii, in functie de situatia de fapt dar si de drept a actelor, chiar daca la prima vedere veti fi tentata sa afirmati ca alte acte nu sunt.

Investitia se poate dovedi foarte simplu, iar impactul acesteia asupra patrimoniului comun al sotilor nu cred ca tine de acordul acestora de vointa, inclin sa cred ca in urma partajului fostul dumneavoastra sot va putea ramane singurul obligat sa plateasca acel credit bancar.