avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate av_silvia_margineanu

Activitate av_silvia_margineanu

Este necesara o procura speciala din partea ambilor parinti catre persoana ce o va insoti.
Răspuns la discuția proces cu daune!
Depinde care este stadiul dosarului penal, in acest moment. Puteti sa va constituiti parte civila in dosarul penal, sau puteti sa va indreptati cu o actiune pe cale separata, impotriva asiguratorului de raspundere civila. Ca si durata, este delicat sa vi se dea un easpuns.
Răspuns la discuția Despagubiri
Daca sunteti titularul unor astfel de drepturi, veti primi drepturile cuvenite. La acest moment nu puteti formula o noua cerere ptr ca nu mai sunteti in termen.
Răspuns la discuția Supliment la succesiune
Taxele sunt stabilite in functie de valoarea bunului supus dezbaterii succesiunii. Daca este vorba de aceleasi bunuri care au facut obiectul succesiunii despre care vorbiti, iar suplimentul presupune doar introducerea la masa succesorala si a altor titulari de drepturi, cel mai repede se rezolva la notar, si cred ca si cel mai avantajos ptr Dvs, cu condiția sa va înțelegeti cu privire la toate aspectele.
Legea 341 a instituit anumite termene înlăuntrul cărora ar fi trebuit sa depuneti cererea de preschimbare. In cazul in care nu ati depus aceasta cerere, instanta respinge cererea pe acest motiv. Instanta competenta este Tribunalul si temeiul de drept este legea contenciosului si aceasta lege 341.
Răspuns la discuția Succesiune
Mergeți la un notar din zona si veti obține toate aceste informații.
Din cele spuse de Dvs, puteti sa-l cumpărați linistita.
Răspuns la discuția Accident auto, despagubiri rude
Pe cumnatul Dvs nu aveti de ce sa il dați in judecata. Trebuia si Dvs sa va constituții parte civilă in dosarul care s-a judecat.
Răspuns la discuția Taxa Poluare
Daca ati obținut o soluție prin care trebuie sa va fie restituita suma achitata, mergeți la arhiva instantei si legalizați hotărârea data in dosar. Va trebuie o taxa de timbru de 5 lei.
Răspuns la discuția divort
"Acordul" presupune ca si celalalt soț sa fie de-acord. Fiica Dvs poate sa faca o procura specială prin care cel astfel împuternicit o reprezintă in toate aceste demersuri.