avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate Ani1979

Activitate Ani1979

Din câte știu eu , este interzisă parcarea pe stradă la mai puțin de 25 m . Mașina mea este între stradă și gardul proprietății . Ar însemna că în orașe , o groază de parcări amenajate de primării sunt ilegale .

mitabiciclista a scris:

Este corectă pretenția vecinului.Este interzisă parcarea la mai puțin de 25 m de intersecție.Puteti lua amendă.Studiati codul rutier,scrie acolo.

Parchez mașina înafara intersecției , pe spațiul dintre stradă și gardul proprietătii . Unul dintre vecini îmi reproșează că nu se poate asigura la ieșirea de pe o străduță , că mașina mea î-i obturează vizibilitatea . Este corecta pretenția vecinului ?
De unde știți că fratele va deceda înaintea dumneavoastră ? Dumnezeu stabilește ordinea .
Bună seara ! Doi tineri se căsătoresc . El are o casă si mașina , ea are un apartament si mașină . În timpul căsniciei fiecare din soți vinde mașina proprie și cumpăra una nouă . Divorțează la notar . Fiecare rămâne cu imobilul avut și cu mașina . Care sunt pașii în legătură cu mașinile , care sunt bunuri comune . La notariat sunt mai multe păreri . Vă mulțumesc .
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Există 2 categorii de cheltuieli , una calculată pe persoană și cealaltă calculată pe cota indiviză . Pe număr de persoane nu aveți de ce să plătiți , dar pe cota indiviză , da . Femeia de serviciu face curățenie și în fața apartamentului dumneavoastră , salariile celor din asociație . Și mai sunt asociații care au hotărât în adunarea generală să plătească întreținerea 1 persoană acolo unde nu locuiește nimeni .
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
ANAF a anunțat că perioada controlului începe cu anul 2016 și ține pe o perioadă de 4 ani , asta însemnând 2019 inclusiv .
Bună dimineața ! Vă rog să mă lămuriți în următoarea speță : bloc de locuințe cu o curte interioara cu 19 locuri de parcare din 24 de apartamente. S-a stabilit în AG asfaltarea curții . Întrebarea mea este cum se stabilește spațiul comun din curte ? O zi frumoasă !
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Service-urile care se respectă au o sală de așteptare cu un perete mare de sticlă , pe unde poți urmări ceea ce se întâmplă cu mașina . Sau camere video pe fiecare mașină în lucru .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna are dreptate . Am fost implicată într-un accident similar . Banda 1 circulă înainte și la stânga , banda 2 circulă înainte și la dreapta . Orice schimbare de bandă se face conform legii , semnalizare , asigurare , prioritate . Asta în condițiile în care circuli deja în sensul giratoriu . După cum explică doamna , deja circula în sensul giratoriu , paralel cu cel de pe banda 1 .
Vă mulțumesc . O zi frumoasă !