angajatorul a făcut cerere la executor și invocă art.721 alin 4 NPC și face dovada consemnării sumei cu opoziția eliberării sumei creditoarei
Și dovada formulării contestației la executare
Executorul suspenda executarea până la o hotărâre definitivă la contestație și blochează banii in contul BEJ.
Bună ziua
Conform hotărârii judecătorești de la fond litigii de muncă am câștigat cu plata drepturilor salariale majorate și indexate
Hotărârea este executorie provizorie de drept
Angajatorul a refuzat punerea în aplicare a dispozitivului
A făcut apel și cerere de suspendare executare silită
Apelul se judecă în octombrie, suspendarea executării a fost respinsa și a făcut recurs.
Pentru suspendarea executării a plătit cauțiune pentru suma datorată calculată de ei
A înștiințat instanta prin adresa care este suma estimativă fara documentație atașată și a plătit cauțiunea conform acelei sume.
Am apelat la executor judecătoresc ptr.executarea hotărârii de la fond, instanța a încuviințat executarea și executorul a început executarea.
Acum angajatorul face cerere la executor și invocă art.721 alin 4 NPC și face dovada consemnării sumei cu opoziția eliberării sumei creditoarei
Și dovada formulării contestației la executare
Executorul suspenda executarea până la o hotărâre definitivă și blochează banii in contul BEJ.
In contestației angajatorul motivează:
1. titlul executoriu nu prevede cuantumul sumelor executate
Eu am atașat expertiza contabilă judiciară efectuată de expert contabil judiciar de unde rezultă suma de executat conform hotărârii
Chiar angajatorul a recunoscut suma când a pățit cautiunea
2. Experiența extrajudiciară este realizată la cererea debitoarei fiind întocmită pro bono.
3. Sentința nu este definitivă
4. S-a formulat apel
5. Suma pentru care este executat nu este certă și nici eligibilă și nu este conformă sentinței
Restul motivelor sunt povesti de genul trece printr-o situație grea,s-a împrumutat de bani,are leasing la mașini etc.
Ce articol pot invoca in întâmpinare la contestație pentru respingerea acesteia
S-au pe ce motive îmi pot formula întâmpinarea
Mulțumesc
Bună ziua
Am câștigat la fond litigii de muncă
Firma a făcut apel, la primul termen i s-a admis proba testimonială cu un martor
La cel de al doilea termen pot cere suspendarea apelului conform art.413 (1) 2 deoarece în aceeași speță s-a deschis dosar penal, dosarul penal are legatura cu dosarul litigii de muncă
Firma având calitatea de făptuitor sub aspectul săvârșirii faptelor conform art.323 și 322 NCP iar eu parte vătămată
Dosarul se afla in faza de cercetare penală
Mulțumesc
Da
S-au falsificat semnături ale membrilor comisiei care au efectuat cercetarea disciplinara care a stat la baza emiterii deciziei de concediere disciplinare
Decizie contestată și câștigată la fond
În plângerea penală am specificat numărul dosarului civil aflat pe rol litigii de muncă și faptul că au depus în instanță documente sub semnătură falsa care ar putea influenta soluționarea cauzei în dosarul litigii de muncă
Dosarul penal este in faza de cercetare penală
Pot cere suspendarea apelului?
Bună ziua
Am câștigat la fond litigii de muncă
Firma a făcut apel, la primul termen i s-a admis proba testimonială cu un martor
La cel de al doilea termen pot cere suspendarea apelului conform art.413 (1) 2 deoarece în aceeași speță s-a deschis dosar penal
Firma având calitatea de făptuitor sub aspectul săvârșirii faptelor conform art.323 și 322 NCP iar eu parte vătămată
Dosarul se afla in faza de cercetare penală
Mulțumesc
Mulțumesc
Acest martor propus de reclamantă în apel, a fost refuzat chiar de ei la fond când eu l-am propus invocând că mărturia lui nu este utila
Acum același martor îl propune în favoarea lor la apel? Acum este utilă?
De ce sa nu cer instanței refuzarea acestui martor?
Buna seara,
Mă puteți ajuta cu un răspuns?
În proces pe care l-am câștigat la fond, eu am propus 2 martori
Eu fiind pârâta în proces
Reclamanta s-a opus la propunerea unuia dintre martori și instanta de fond a acceptat.
Acum daca a pierdut la fond, la apel a propus din partea lor martorul care la refuzat la fond
Pot cere instantei refuzarea probei testimoniale cu acest martor? pentru că la fond l-au refuzat
Mulțumesc
Executare silita
Buna ziua,
Dacă nu am achitat factura de executare silită executorului, acesta poate să nu pună in executare desi instanta a încuviințat executarea fara drept de apel?
Mă gândesc ca poate lua onorariul din suma executată fiind o suma mare 79.000 lei
Bănuieac ca este in interesul executorului sa pună in aplicare executarea ca să își ia și drepturile pentru executare
Mulțumesc
Mulțumesc pentru răspunsuri
Mulțumesc pentru răspuns
Deci este in termen
Sa mai întreb dacă și are câștig de cauză la recurs angajatorul? caruia i s-a respins cererea de suspendare provizorie a executării potrivit art 450 cpc
Acum a făcut recurs.
Mulțumesc