avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate Bencipici

Activitate Bencipici

buna ziua
am 5 pedepse cu suspendare necontopite din 2012-2013....iar acum un dosar in stare de recidiva....care este procedura? pe care din cele 5 pedepse vor revoca ? sau odata contopesc cele 5 pedepse la care se adauga pedeapsa pe care voi primi pentru infractiunea pe care am comis in stare de recidiva?
inteleg......deci refuzul nu se poate justifica absolut in nici un caz? sa vorbim de diabet sau orice alta boala sau de motive religioase...???
un bolnav diabetic care a refuzat prelevarea mostrelor biologice are sanse la achitare daca dovedeste ca e bolnav cu acte medicale?
intrebare proasta......inculpatul poate sa ceara arestul preventiv?
ideea.....in perioada de suspendare am comis o infractiune...deci aproape sigur va fi o pedeapsa cu executare....nu e nici o portita sa ajung in arest la domicilui? :) avand in vedere ca in acest timp stau acasa si perioada va fi scazuta din pedeapsa......
daca aveam 3 ani cu suspendare pentru inselaciune iar intre timp am fost arestat preventiv tot pentru inselaciune intr un alt dosar....care s a terminat cu clasarea dosarului...SI dupa doi ani revoca suspendarea pentru infractiunea de fals ..vor scade din pedeapsa cei 3 luni executati in arest preventiv in dosarul 2 cu inselaciune?
evident ca era mai mica pedeapsa pentru aceasta infractiune.....in aceasta nu este nimic surprinzator
In ce cazuri ar putea fi justificat si ce se invoca la refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice
pana acum nu a existat nici un caz de achitare ?
o adeverinta medicala emisa intr un stat UE este acceptata de catre instantele din Romania? intr un dosar penal.....
pe scurt...o adeverinta de la un medic legist dintr un stat UE ....intr un dosar penal pentru loviri si alte violente
se poate conduce orice fel de motocicleta,motoscooter fara permis de conducere? sub 50 cmc se poate sau si la alea trebuie atestat sau permis?
daca o lege a fost declarata neconstutitionala ...ma refer la legea executarii pedepsei la domicilui......nu va fi amendata si votata iar? sa elimine textele neconstutitionale si sa voteze ..? sau legea pur si simplu "dispare"?