avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate stelan44

Activitate stelan44

Bună ziua! Am un imobil pe care doresc să-l vând.Pt asta am nevoie de cadastru și intabulare. Eu am certificat de moștenitor,in urma decesului mătușii mele. Aceasta are la randul ei,certificat de moștenitor,in urma decesului soțului. Nu știu dacă nu cumva și acesta a dobândit proprietatea in urma unei moșteniri. Proprietatea a fost dezmembrată la un moment dat, nu știu când. Întrebarea mea.....care sunt pașii de urmat pt a obține cadastru și intabularea, cat mai repede! Va mulțumesc!
Buna ziua! Unde pot face o plângere penală împotriva unor vecini care mă înregistrează video-audio la mine in curte, tinind cont că fapta este incriminată de legea 226 cod penal?! Va mulțumesc!!!!
Buna ziua!Am o nelămurire privitor la redobândirea drepturilor salariale și a sporurilor prevăzute de legea 153/2017.. Lucrez la Maternitatea Bucur,unde, sindicatul a acționat în judecată spitalul și,a câștigat.Probiema e că nu sunt membru sindical. Întrebarea mea "Aceste sume de bani sunt dreptul doar a membrilor sindicali ,sau este un drept al tuturor angajaților"? Pentru că, totul se face pe ascuns, eu neștiind mare lucru de la conducere. Va mulțumesc anticipat!
Buna ziua! Tatăl meu a avut un incident traversând linia de tramvai,tramvaiul lovind autoturismul tatălui meu. Acum,după 4ani (și mai bine), stb-ul îl dă în judecată în calitate de intervenient forțat. Specific că ,la momentul acela,Tatăl meu a avut permisul suspendat și o amendă de de 6500 lei. Va rog să-mi spuneți ,ce se mai poate întâmpla în instanță?!
Buna ziua! Locuim la curte mai mulți membri ai familiei și concubini. Mai exact: mama și două fete ,acestea fiind fiecare în concubinaj. Acestea fiind spuse,va rog să mă ajutați privitor la modalitatea de a plati factura la energie electrică( trei familii cca 750 kw/ luna) daca se poate chiar la tariful pe care îl avem astazi1leu/kw/h
Buna ziua! Cum trebuie sa procedez pt. a obtine o decizie de divort a tribunalului Pitesti online?! Decizia originala s-a pierdut.
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Intr-adevar, si plata concediului medical se va face la datele mentionate in c.i.m. pentru plata salariului.

Daca cf contractului individual de munca, salariul este platit cash pe 15 si 30 ale lunii; in cazul concediului medical ,pe card nu implica aceleasi date de remuneratie?!

Cornel Vasile a scris:

Nu aveti nicio obligatie sa depuneti la angajator actul de externare.

Multumesc!

POPA GHEORGHE a scris:

Detaliati la ce va referiti.
Daca doriti plata trebuie sa depuneti la angajator certificatul medical.

Ma refer strict la actul externarii! Certificatul medical l-am depus angajatorului!