avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate Iana Țurcan

Activitate Iana Țurcan

Buna ziua,
Inainte de toate va recomand sa va duceti la executor si sa intocmiti o declaratie in acest sens si anume ca bunurile din casa nu va apartin.
Răspuns la discuția mi-au gresit numele
Puteti sa depuneti contestatia si fara avocat. Ce tine de nume, atata timp cat cnp ul si seria bultinului sunt corecte, aceasta est doar o eroare materiala.
Formulati cat mai urgent contestatia ca sa va incadrati in termenul de 15 zile de la comunicare
Răspuns la discuția Executare silita
Acest lucru este corect. Daca nu faceti plati se pot recalcula si dobanzile legale.
Răspuns la discuția onorariu
A nus e confunda onorariul executorului cu cheltuielile de executare care sunt doua lucruri total diferite. Fiindca suma acestora poate sa difere cu mult fata de suma „5030” lei
Buna ziua,
Daca aveti o intelegere de plata scrisa cu creditorul, puteti sa faceti o sesizare in legatura cu actualizarea debitului in conditiile in care dmv efectuati plati constante.
Răspuns la discuția Executare silita
Verificati mai intai cine va blocat contul ca daca este un executor judecatoresc trebuie sa aiba un titlu executoriu la baza.
Faptul ca dmv v-ati schimbat adresa, conform contractului de credit aveti un numar de aproximativ 5 zile de la data schimbarii adresei de domiciliu sa notificati banca
Răspuns la discuția Blocare cont
Poprirea pe contul angajatorului se face in urma unei validari a popririi admise de catre instanta. Verificati daca ati avut vreo validare de poprire pe rolul instantelor de judecata
Răspuns la discuția Legea prescriptiei
Daca crediorul renunta la executarea silita, in primul rand termenul prescriptiei nu se intrerupe si in al doilea rand el poate redepune contractul in executare in orice moment.
Verificati termenul de prescriptie si va recomand sa formulati contestatie la executare.
Răspuns la discuția Contract de inchiriere
Din pacate in calitate de administrator va pot notifica ca in termen de 30 zile se reziliaza contractul, asta daca nu este prevazut un alt termen de reziliere in contractul de chirie.