avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1465 soluții astăzi
Forum Activitate latka

Activitate latka

Pagina 44 din 1142
Cum credeti dvs. ca puteti vinde ceva din care aveti DOAR 37,5%, cind obiectul V-C e un intreg ? Trebuie sa vindeti impreuna cu ceilalti mostenitori si sa va reprezinte un avocat.
[ link extern ]
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunt vicii ascunse, v-am dat link de la articolul cu pricina, daca doriti sa cititi. Nu l-ati notificat pe proprietar in scris.
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca cel mai simplu e sa consultați un avocat, cu contractul în față. E de discutat dacă acele lucrări, la care nu v-a obligat nimeni, pot fi considerate "daune". Motivul cu pisica, da, pica în fața instanței.
De ce ați acceptat contractul, dacă nu vă conveneau condițiile?
[ link extern ]
Noi nu stim, consultati un avocat, cu toate documentele/probele pe care le aveti, in fata.
Puteti infiinta si pe o scara, uneori e chiar indicat, dar sunt niste conditii, pe care, cine stie, s-ar putea sa nu le puteti respecta :
Articolul 13
(1) Asociația de proprietari se înființează prin acordul scris a cel puțin jumătate plus unu din numărul proprietarilor dintr-un condominiu.
(2) În condominiile cu mai multe tronsoane sau scări se pot constitui asociații de proprietari pe fiecare tronson ori scară în parte numai în condițiile în care proprietatea comună aferentă tronsoanelor sau scărilor poate fi delimitată și în condițiile în care există branșamente separate pe fiecare scară sau tronson.

Treaba cu bransamente separate nu prea place furnizorilor de utilitati, cel putin in ceea ce priveste apa, ei nu stiu decit procesul invers, sa prinda cit mai multi utilizatori pe acelasi bransament, daca pot. Legea cam favorizeaza astfel de companii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Au atribuția doar de a propune modificări ale indemnizațiilor celor din conducere, AG este organul care votează și aproba, sau nu, acele modificări. Cadrul legal este legea 196/2018.
Răspuns la discuția recuperare numere si talon
Nu doar proprietarului din acte i se da talonul, plătiți asigurarea, recuperează talonul și apoi faceți tranzacția.

Orige a scris:

Vreau sa cumpăr un autoturizm proprietarului isau reținut talonu și plăcuțele pentru asigurare expirata mai pot lua talonu anapoi dac-o cumpăr cu contract de vânzare cumpărare pe numele meu

Nu puteți s-o transcrieti pe numele tatălui, trebuie să fie înregistrată fiscal pe numele dvs., pentru că sunteți cumpărător. După aceea o vindeți tatălui.

Marius939 a scris:

Mașina este in prezent în Romania am toate actele ei, vreau sa aflu cum este cel mai simplu mod sa il fac proprietar, eu nu am înscris deocamdată nimic.

Pai n-ați pierdut permisul românesc, ci pe cel de UK, acolo ar fi trebuit să vă adresați pentru permis. Probabil au descoperit și autoritățile asta.
Da, aveți dreptate, e un zgomot de frecare a unui angrenaj uzat, nu e normal și nu are nimic cu vreun rodaj (dacă există așa ceva, nu am auzit până acum, nu e vreun motor termic ). Cred ca liftul e un mix de piese noi cu vechi, nu s-au schimbat toate componentele. De vina e conducerea asociației, care a recepționat asemenea porcărie. Cereti o copie a contractului, conform art.28 din legea 196/2018, măcar să vedeți dacă se mai poate face juridic ceva, "rodajul" e o păcăleală. Președintele de asociație, ca reprezentant e vinovat, dacă n-o fi și el " premiat".