avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Activitate grigore.damianov

Activitate grigore.damianov

s-a raspuns unei cereri, ca nu se aproba eliberarea permisului de portarma, fiindca nu undeplineste conditiile de la art. 15 din HG 11/2018, care sunt acelea?
ce prevede legea pentru a obtine permis portarma
daca un roman este somer in Austria si da un interviu la o firma, este admis, se spune si cu cat va fi platit, dece nu mai este chemat la serviciu?
cesionarul de creanta, IFN, de la o banca, reprezentad credit nerambursat de catre o societate comerciala , in ce conditii si daca este legal ca acest Cesionar, respectiv IFN sa ceara insolventa societatii si pentru ce valoare, a sumei platita pentru creanta, sau a creditului total plus accesorii?
un IFN din MALTA a cumparat o creanta de la o banca, reprezentand credit nerambursat de catre o societate comerciala. IFN nu a specificat cu cat a cumparat creanta, dar a cerut prin Tribunal, declararea societatii comerciale in insolventa pentru valoarea creditului nerambursat.
este corect
in ce cazuri poate fi acuzat un administrator de SRL pentru incadrarea in art. 33 lit. a) si art. 41 al.2 din codul penal valabil in 2010.
Discuție donatie
putem dona bunurile pe care le avem unui copil din cei doi copii pe care ii avem. Sub ce forma se face, in asa fel incat in actul de donatie sa mentionam ce ar trebui sa dea copilul caruia ii donam si celuilalt , care nu este in tara?.
Cand fac o expertiza contabila, dispusa de politie, in cazul acuzarii unei societati de evaziune fiscala, ce iau in considerare procesul verbal al procurorului bazat pe ascultari de telefoane; sau facturile, notele de receptie, bonurile de consum al materialelor din facturi, ordinele de plata a facturilor?
Parchetul de pe langa tribunal, in urma unor ascultari telefonice, a considerat ca o livrare de material cuprinsa in factura este fictiva.
Pentru materialul respectiv , societatea cumparatoare detine de la furnizor factura cu toate datele prevazute de art. 155 din codul fiscal, a intocmit NIR pentru materialul din factura, a dat in consum materialul pe baza de bon de consum, a platit factura cu o.p. prin banca.
ANAF nu a considerat, deductibila cheltuiala cu acel material, luand in considerare raportul procurorului.
Este corect?
Ascultarile telefoanelor, pot fi probe in stabilirea unei probe ca o operatiune de achizitionare a unui material, este nereala?
Societatea are factura de la furnizor, cu toate elementele prevazute de art. 155 din codul fiscal, a intocmit NIR pentru materialul facturat, a dat materialul in consum pe baza de bon de consum.