avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Activitate Lavey

Activitate Lavey

Mulțumesc
Buna ziua ,
Aș dori sa întreb dacă cineva cunoaște unde se poate afla arhiva întreprinderii C.P.A.D.M. București , desființată în anii 1989/1990.
Am încercat la Arhivele Statului și nu dețin informații !
Va mulțumesc
Buna ziua.
Aș avea o întrebare cu privire la un dosar penal cu suspendarea a unei condamnări însoțită de obligația efectuării de ore comunitare .
Persoana în cauza nu a reușit sa duca la îndeplinire toate orele pe perioada impusă, din anumite motive de sănătate ,întreținerea mamei sale !
Intrebarea este ce se mai poate face sa nu ajungă în penitenciar ?
Mulțumesc
Va mulțumesc
Buna ziua,
va rog sa mă îndrumați, unde m-aș putea adresa pentru istoricul locurilor de munca între anii 1980-1996 ,ținând cont ca nu dețin nici un fel de act din aceasta perioada .Mulțumesc
Buna ziua,
Aș dori sa știu dacă exista o instituție care deține date personale pentru parcursul în domeniul muncii între anii 1981-1997 ?! Precizez ca persoana este născută în anul 1961 și nu mai deține nici un act pentru a o ajuta la depunerea dosarului de pensie .
Multumesc
Răspuns la discuția Deplasare
Multumesc, o seara placera
Discuție Deplasare
Buna ziua ,
Având o cabana la 300 km de actualul domiciliu , as dori sa îmi răspundeți dacă ma pot deplasa pentru anumite lucrări agricole fără a risca încălcarea legii ?
Multumesc
Răspuns la discuția Certificat actionar
Va multumesc
Buna ziua,
Dețin un cupon de acționar cumpărat in 1997 . Acest cupon a fost cumpărat la acea data fara acte notariale , mai exact am plătit și am primit acel cupon.
Întrebarea mea este cum as putea valorifica acest cupon ,ținând cont ca nu eu sunt persoana trecută pe cupon ?
Va mulțumesc pentru răspuns.
Cu stima