Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Activitate frezii

Activitate frezii

Răspuns la discuția Consultant fiscal,contabil
Ok,multumesc.
Buna ziua,am nevoie de un consultant fiscal-contabil in Timisoara.(ma intereseaza pentru veniturile rezidentilor romani care lucreaza in strainatate pe legea dreptului de autor si ca pfa tot in strainatate pe profesie liberala).Multumesc
Au mai aparut ceva noutati referitoare la taxa asta abuziva?Nici unul dintre alesii neamului nu au propus-o spre abrogare?
Buna ziua,am si eu o nelamurire:mai exista dreptul la confidentialitate?Date confidentiale despre persoana fizica,despre firma,etc.
In conditiile in care pe net apare in monitorul oficial CNP,adresa oricui deschide o firma,pe o gramada de site-uri gasesti date personale care pot fi folosite de orice persoana,mai nou contra cost poti afla despre altii tot felul de informatii.Este legal?
Răspuns la discuția Pensie alimentara major
Ne-am uitat si pe hotarare scrie pana la majorat,deci pana la o eventuala actiune in justitie din partea copilului(putin probabil,dar nu se stie niciodata )se va plati in continuare cu mandat postal la adresa din buletinul copilului,asa cred ca e cel mai corect si mandatul postal este o dovada de efectuare a platii in caz ca se va trezi dat in judecata.
Multumesc pentru raspunsuri.
Daca doriti facem schimb,eu nu mai stiu cum sa ma scot de la plata tva si dumneavoastra v-o cautati cu lumanarea.Sper sa nu va suparati,dar inca nu am intalnit pe cineva care sa se ceara sa plateasca tva benevol.
Răspuns la discuția Pensie alimentara major
Poate nu m-am exprimat cum trebuie.Stim ca e legala virarea in contul fostei sotii,dar nu mai dorim ca banii sa ajunga la ea ci la copil direct,tinand cont de faptul ca acesta a implinit 18 ani.Ea nu vrea si pace,vrea tot in contul ei.Noi nu mai vrem in contul ei ci o alta modalitate legala.Copilul nici nu prea mai sta cu ea.
Daca toti membrii asociatiei de proprietari sunt de acord cu instrainarea conform cotei parte a fiecaruia din bucata de acoperis a blocului,mai este vreo problema?
Trebuie ca mai apoi fiecare sa-si modifice la cartea funciara cota parte indiviza,care se va micsora la fiecare,sau cum?
Buna ziua,baiatul prietenului meu a implinit 18 ani.Pana acum,platea pensia alimentara intr-un cont deschis pe numele fostei sotii.Cum poate proceda de acum incolo legal sa-i dea banii copilului,dar sa aibe o hartie la mana (ceva chitanta lunara)in caz de rasturnare de situatie?Se poate plati prin mandat postal direct pe adresa fiului sau sau cum sa procedam ca sa nu se trezeasca iar dat in judecata de fosta(care tocmai l-a amenintat ca asta va face daca nu-i mai vireaza ei banii in cont) sau chiar de copil,ca vorba aia,nu se stie niciodata.Copilul e intr-a
11-a,mai are un an pana termina liceul.Daca nu-si continua studiile mai este obligat la plata pensiei alimentare?
Ne intereseaza cum e mai bine sa procedam legal,deorece banii astia sunt "contabilizati"de fosta lui sotie foarte atent.Bineinteles ca copilul primeste mai mult decat dublul sumei in mana,dar asta e cu totul altceva.
Răspuns la discuția tva la incasare
Daca emiteam facturi,dar nu emit.Facilitatea este pana la casa de marcat.Eu dau bon.Nu-i corect sa fiu pusa sa platesc marfa cu banii jos,dar mai sti,pana la urma o fi mai bine.Om trai si-om vedea.