avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Activitate carmen06!

Activitate carmen06!

Buna ziua sunt administratorul unei firme caen 6832cu CA 2021-20000 lei.Nu am avut angajati
.
Daca angajez 1 pers in ian sau feb 23
pot ramane pe micro??
Multumesc!
Buna ziua, suntem 44 ap intr.un bloc turn pe fiecare din cele 4 coloane cu 11 ap. au ramas conectati cate 3 ap la radet, restul au centrale ,
Cei cu centrale nu sunt de acord sa mai plateasca coloanele ce le trec prin casa lor, Cum putem face ptr a fii in legalitate, sa nu mai platim decat parti comune subsol, va rog.
Multumesc!


Adam Grecu a scris:

Dom @latka,
Sunt situatii si situatii, asa ca ar trebui sa-i lasati pe cei care se mai ocupa de aceste chestiuni sa raspunda.
Efectiv, acum nu am timp, dar promit sa-i raspund doamnei, daca-mi da o afdresa de mail.
Dar asa cum a scris @ynocentta, nu inteleg treaba adminului aici. Lasati sa-si bata capul presedintele si com. sau executiv.


Buna seara, adresa mea de email este
carmen_carazeanu@yahoo.com
Multumesc!
Buna ziua, am o situatie la blocul unde sunt administrator, la parterul blocului sunt 13 spatii comerciale, diferiti proprietari, au conventii incheiate cu asociatia proprietari de acum 20 de ani in diferite date,si platesc 15 lei pe luna, suntem in 2022 si cei 15 lei nu ajung sunt prea putini ptr chelt comune, va rog sa ma ajutati cu un model de conventie sa incerc sa le actualizez aceste conventii sa-i chem la o intalnire pe proprietari ,si cum ma sfatuiti dvs sa fac astfel incat sa respect legea, si sa cresc suma de 15 lei.Multumesc pentru suport!
Buna ziua
cine trebuie sa tina cartea tehnica a imobilului, presedintele sau Comitetul Executiv?Multumesc!
Buna ziua, cum pot introduce in lista de plata cheltuiala cu comisionul bancar de 15 lei /luna, pe cpi sau pe apartamente?multumesc!
Buna ziua, urmez un curs de adm condomenii de 9 saptamani, la o firma din Constanta, C&I training srl, 32318399 cui, termin cursul pe 30 sept, ei sustin ca imi vor elibera o adeverinta de formare , in urma cursului, si dureaza pana voi primii atestatul, Mentionez ca e ptr prima dat cand fac acest curs.Primaria spune ca imi poate elibera certificatul doar in urma obtinerii atestatului.Administratorul vechi al blocului este in varsta si vrea sa predea asociatiA, dar spune dnul ca eu nu sunt in masura sa iau asociatia ptr ca nu am atestatul si conf noii legi amenda este mare. Cum ar trebuii sa procedez eu? Daca as face un ctr de colaborare intre mine si o firma acreditata in acest domeniu, care are si asigurare si atestat vechi de administrator, dna este si expert contabil, (este o prietena de-a mea),sa tin eu asoc blocului, dar sub tutela dnei, ar fii ok???Si ce incadrare ar trebuii sa am eu, sa putem functiona legal pana mi se elibereaza mie atestatul.Multumesc!!