avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate Cosmin Isacescu

Activitate Cosmin Isacescu

Răspuns la discuția pentru Avocat din oficiu
trebuie sa dovediti ca aveti venituri reduse.
in primul rand sa nu semnati demisia, oricum daca vrea sa va dea afara trebuie sa va faca preaviz si sa va desfintezze postul,ceea ce nu-i mai permite sa angajeze o alta persoana in locul dvs pe acelasi post timp de un an.Nu cred ca o sa-i convina sa faca asta. Dvs trebuie doar sa va prezentati la serviciu asa cum va este cerut in fisa de sarcini si daca o sa faca vre-un abuz atunci sa va duceti la I.T.M si sa faceti o plangere in care sa spuneti ce s-a intamplat si firma va primi o amenda.(Amenzile la ITM sunt foarte mari.)
Răspuns la discuția GARDA FINANCIARA
Tot ce inseamna acte contabile, adica bilanturi,facturi,etc. Oricum o sa va contacteze ei si o sa va spuna ce sa pregatiti cu 24 de ore inainte.
In privinta autorizatiei dsv garda financiara nu este competente sa v-o verifice, asta se verifica de catre DSV. Nu pot sa va spun nimic in legatura cu declaratia pe proprie raspundere...
Conform legii se poate fara nici o problema. Lg 50/1991.
Răspuns la discuția marfa in regim de consignatie
4779 Comerţ cu amănuntul al bunurilor de ocazie vândute prin magazine
Daca nu cunosti domiciliul/resedinta/locul de munca al partii poti face citarea prin publicitate intr-un ziar de circulatie nationala.Apo iei ziarul cand apare anuntul si il depui la dosar.Nu se face cu timp inainte, se cheama la termen.
conf legii banca nu are voie sa introduca un comision nou in timpul contractului de credit. Se poate rezolva printr-o notificare catre banca prin care ii instiintati ca nu sunteti deacord cu noile conditii si ca doriti pastrarea vechiului contract. In cazul in care nu sunt ei deacord atunci ii dam in judecata si castigam!
Răspuns la discuția puncte amenda, puncte penalizare
Fiecare punct de amenda are valoarea de 10% din venitul minim (aprox 65 lei/punctul). Numarul de puncte amenda este similar cu cel de penalizare.
Răspuns la discuția ATAC CONTRACT DE INTRETINERE
Dumneavoastra ve-ti fi citati la fecare termen,dar asta nu inseamna ca procesul nu merge mai departe daca dvs. nu sunteti prezenti. Procesul se va judeca si daca dvs. nu va prezentati. Cel mai bine va angajati un avocat care sa va reprezinte in instanta si atunci nu trebuie sa va prezentati dvs. Retineti, daca nu va prezentati procesul va contiunua si cel mai probabil o sa pierdeti pt. ca nu va-ti facut apararea.
Răspuns la discuția permis de conducere
In principiu nu,deoarece fiind in spania cei de acolo nu cer cazierul romanesc...
In privinta preschimbarii e cel mai bine sa va interesati cand ajungeti in tara la serviciul politiei rutiere de pe raza caruia locuiti.