avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate doru barbu

Activitate doru barbu

cum oblig un proprietar din asociatia de locatari sa faca dezinsectie
1.Am fost activ din 1980 pana in 2007;2008 somaj,din 2008 decizie de pensie invaliditate grd.II.Din 2010 am trecut pe grd.II.Intre 2011-2014, avand drept de lucru 4 ore, am lucrat ( cu contract de munca de 2ore si 4 ore) ).Cum , de unde pot afla vechime mea totala in munca (nu mai sunt carti de munca).
2.Pana cand merg la comisie, functie de ce ?
3.Pt. perioada muncita 2011-2014, pensia poate fi recalculata ?
Carei institutii trebuie sa ma adresez pt. a afla raspunsul la aceste intrebari ?
Multumesc
Daca pensia anticipata partiala este de 1100 lei si salariul este de 600 de lei (brut) se incadreaza in lege ? Multumesc.
Puteti sa-mi dati un exemplu referitor la cum poate fi afectata pensia anticipata ?Multumesc
Un administrator care a lucrat cu contract de munca la o asociate de proprietari, a iesit la pensie anticipata, poate continua la aceeasi asociatie ca administrator angajat cu conventie civila ?
Un pensionat anticipat poate munci ca administrator la o asociatie de propretari ?
Nascuta la 12 decembrie 1958 (F), vechime cotizare 33 ani, grupa a doua de munca 14 ani si 3 luni.Cand poate iesi la pensie anticipata?
Discuție Definitii
Ce este CAS si CASS? Aveti vreo definitie simpla ?
Daca am venitul de 500 roni trebuie sa platesc CAS ? Daca nu , beneficiez de asigurari de sanatate , vezi retete compensate, spitalizare ... ?La spital cere document ca esti platitor de CAS.Pai daca sunt scutit cf.legii (vezi venitul) ce document prezint ?
Multumesc ,
Doru Barbu
Consider ca o problema pusa de mine a fost epuizata, si nu mai face obiectul dezbaterii.Cum fac sa sterg subiectul respectiv?
Multumesc