avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Itadia

Activitate Itadia

Te poti inscrie in colegiul medicilor/ fizioterapeutilor daca ai in cazier amenda penala?
Exista un interval anume in care se trimite acest permis?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Da, se trimite organului emitent care stabileste mai departe.

Permis italian retinut pt alcool volan peste 0,8 sange. In final am primit ca si condamnare amenda penala de 5000 de ron pe care am achitato imediat!
Permisul acesta italian acum va fi trimis in italia? Sau cum il pot recupera?
Unde poate plati amenda penala un cetatean strain ce nu are cnp ci doar pasaport? La trezorerie nu se accepta doar cu cnp
Permis italian retinut pentru condus sub influenta alcoolului 1,4 sange apoi 1,2.
Acum am primit rechizitoriul.
Acest permis italian cum putem sa il recuperam in mod fizic? Va fi trimis in italia? Cand anume.
Multumesc
Daca un permis italian este retinut in romania ( caz penal, alcool peste 0,8) in ce moement se trimite acesta inapoi in italia? In termen de 15 zile, la finalizarea procesului, sau cand anume? Multumesc
Daca am imprumutat masina unui sofer beat cu alcoolemie peste 0,8 si eu eram in masina, dar masina nu este pe numele meu, ci pe numele mamei mele, eu o sa am consecinte avand in vedere ca masina nu era pe numele meu?
Pentru infractiunea cu dosar penal de condus sub influenta alcoolului peste 0,8 se poate apela la avocat din oficiu gratuit?
Intreb deoarece in italia exista aceasta varianta!
Multumesc
Cetatean italian. O sa doaar penal pentru conducere sub influenta alcoolului. Eu o sa parasesc tara un an de zile. Cum se procedeaza daca nu voi fi prezent? Voi fi judecat in lipsa? Ce inseamna asta. Daca primesc un an cu suspendare acesta e valabil doar in romania sau si in italia. Multumesc
Buna ziua.
Permis italian suspendat in romania pentru alcool 0,6 etilotest. Peste 0,8 sange. In italia mai pot conduce momentan? Cum recuperez permisul in italia. Multumesc