avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Activitate mihaelanagy

Activitate mihaelanagy

Discuție Proba de lucru
Sunt in concediu de maternitate,si am fost o luna si jumatate in proba de lucru,dupa care am renuntat ca nu era locul potrivit pentru mine. Angajatorul la care am fost refuza sa-mi plateasca acea luna,spunand ca oricum nu pot face nimic,cavoi pierde maternitatea daca ii reclam.Este adevarat si ce pot face?
Răspuns la discuția PFA taxi
As vrea sa stiu,va rog numarul legii,care imi da acest drept.Va multumesc mult.
Răspuns la discuția Salarii compensatorii.
Dar cum as putea sa intrerup cic?
Sunt in concediu de maternitate de 3 luni,iar fabrica la care am lucrat se inchide de la 1 decembrie,iar colegii mei primesc 3 salarii compensatorii.Eu am dreptul la acele salarii,fiind in concediu de materniatate?
Discuție PFA taxi
Am autorizatie da PFA taxi, si as dori sa stiu daca dupa noua lege a PFA,as putea sa angajez alti soferi.
Discuție PFA CU ANGAJATI
As dori sa stiu daca s-a aprobat legea prin care eu ca PFA ,am dreptul sa angajez alte persoane.
Lucrez la o firma de securitate de 2 ani,am nascut in urma cu 2 saptamani,intrebarea mea este daca am dreptul la prima de nastere acordata de catre angajator.
Daca sunt PFA, as avea posibilitatea sa angajez un sofer, sau doi pe aceasta firma,eu ramanand administrator..Am omis sa spun sunt PFA taxi.
Discuție PFA cu angajati
Am o firma de taximetrie PFA, dar as dori sa raman ca administrator de firma ,si sa imi angajez 2 soferi.Exista aceasta posibilitate?
Daca suntem casatoriti de 7 ani,si am 2 copii,pot sa primesc ceva din bunurile sotului meu,dobandite in afara casatoriei(mentionez ca de 10 ani locuim impreuna,dar numai de suntem 7 ani legitim.) Va multumesc.