Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
.......Mentionez ca nu am girat cu nici o garantie la acest credit si nu detin nimic pe numele meu, practic tot ce am sunt hainele de pe mine si atat. In prezent locuiesc cu parintii si as vrea sa stiu ca daca se ajunge la executare silita pot executorii sa puna sechestru pe bunurile din casa? s-au ce se intampla daca nu pot nici cum sa mai platesc acest credit.
Din cate stiu este vorba de contul curent al firmei respective,nu de contul de salarii.Nu mi se pare normal termenul de asteptare pt ca banca sa faca viramentul banilor in contul executorului (reamintesc ca banii au stat aproximativ 30 de zile in cont ).Poate fi banca trasa la raspundere in vreun fel sau este acoperita de lege?
In cazul in care exista o poprire pe un cont in cat timp de la incasarea banilor banca are obligatia sa vireze respectiva suma in contul executorului?
In ziua respectiva.
Pentru plata salariilor poti ridica oricand din banca chiar daca ai contul poprit. O sa-ti ceara statul de plata.
"....Asta pana acum cand am primit o adresa de infiintare a popririi si ca vor retrage o suma consistenta de bani ca urmare a neplatii din acel an."
stiu ca o datorie mai veche de 5 ani se prescrie iar aici e vorba de 7 ani.
1 - Avand procura notariala de vanzare din partea proprietarului, fara nicio limitare ca timp sau persoane, pot sa-mi vand mie acea proprietate ?
2 - Pot stabili pretul vanzarii cum doresc sau este obligatoriu sa ma incadrez in baremurile minime notariale ?
” Nu puteti. Ca sa fi putut, procura trebuia sa prevada .." sa-si vanda siesi".. si in acest caz trebuia trecut pretul cu care cumparati.
Cum e procura conceputa acum, nu puteti vinde decat tertor persoane..."la cel mai bun pret"”
Doresc indrumare din partea unui avocat sau consultant legat de inteligenta emotionala si drepturile omului , din Constanta , daca cunoasteti pe cineva in masura sa ma poata indruma , va rog sa ma puneti in legatura . Va multumesc.