avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Activitate rambela

Activitate rambela

Din motive econimice am hotarat desfiintarea unuia din cele 2 posturi de contabil,la un srl.Pt a ramane una din cele 2 se va sustina concurs.As dori sa stiu daca pentru sustinerea acestui concurs se aplica prevederile HG 286/2011,sau trebuie aplicate alte acte normatice.


Răspuns la discuția achizitii publice
Conform oug 34/2006 cu modif si completarile ulterioare autoritatile contractante trebuie sa faca achizitii.Autoritati contractante sunt cele care indeplinesc conditiile art.8 din OUG 34/2006 .
M-am angajat la o societate comerciala cu capital de stat si mi-au dat un salariu mai mic cu 400 lei fata de cel care era prevazut in organigrama.As vrea sa stiu daca este legal .
Intr-o societate comerciala cu capital de stat CFPP il face directorul economic.Vreau sa stiu daca este sau nu incompatibil si temeiul legal .
Răspuns la discuția Procedura somatiei de plata
Multumesc.
Răspuns la discuția Procedura somatiei de plata
Revin cu o intrebare la dumneavoastra,poate ma puteti ajuta.
Este vorba despre facturile neplatite cu valoare mica de la 17 lei la 600 lei,dar datornicii sunt foarte multi.La ce procedura as putea apela astfel incat sa nu platesc sume foarte mari la taxa de timbru si tibru judiciar ? Nu pot sa fac somatie de plata pt o factura de 17 lei si eu sa platesc 39 lei taxa . Si trebuie sa fac ceva cat mai repede pentru ca facturile sunt din 2010.
Va multumesc.
Răspuns la discuția Procedura somatiei de plata
Sunt peste 20 de debitori asta inseamna ca pentru fiecare cerere sa platesc 39 lei taxa de timbru si timbru judiciar?
Am o societate comerciala si vreau sa-mi recuperez debitele prin procedura somatiei de plata de la mai multe persoane.Pot sa fac o singura cerere de chemare in judecata in care sa trec toti debitorii ?
Răspuns la discuția Contract colectiv de munca
In aceste conditii in care nu se ajunge la un acord comun cum se stabilesc conditiile de munca , salariale , etc ?
Răspuns la discuția Contract colectiv de munca
Si negovierea colectiva nu presupune si incheierea CCM ?