avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Activitate Ioana .

Activitate Ioana .

Buna ziua ! Urmează să am prima ședință de divorț cu minori ,am doi copii minori care locuiesc cu mine într-o locuință ANL unde a locuit și tatăl lor până acum un an ,el acum locuiește cu mama și bunica copiilor într-un apartament cu doua camere ,dar domiciliu îl are tot la mine cum se va proceda cu programul de vizita al copiilor ,poate sa ai duca acolo chiar daca nu are domiciliu el acolo ?Mulțumesc
Buna seara !va rog să mă ajutați cu niște sfaturi ,ce pot face daca sunt in proces cu soțul pentru divorț,între timp eu am avut proces cu ordonanța președințială pensie minorii,sa decis că fostul soț sa plătesca pensie pentru copii.Noi avem fica cea mare care are 17 jumate ,și până acum o săptămână a locuit cu mine și cei doi frații, tatăl acum că nu mai este cu amanta ,a îmbârligat o pe fica să locuiască cu el .
Bună ziua !va rog să mă ajutați să înțeleg și eu o situație ,pensia de întreținere pentru 3 copii ,se plătește din venitul net sau soldă neta ?persoana care trebuie sa plătească este cadru militar și la ei știu că e un pic diferit ! Mulțumesc
Doamna avocat ,până la partaj nu se poate face ceva ,k el sa înscrie mașina sa fie pe numele lui ?
Bună ziua !va rog sa mă sfătuiți ce trebuie sa fac ,sunt in proces de divorț cu soțul și mașină este la el ,care este înscrisă pe numele meu ,eu având pensie de handicap și sunt scutită de niște plati pentru aceasta mașină ,eu nu vreau sa mai fie înscrisă pe numele meu,ce trebuie sa fac ca el sa își înscrie mașina pe numele lui ,și eu să nu mai am nici o treabă cu aceasta mașină?Mulțumesc
Buna seara!va rog sa îmi spuneți cât durează un proces de ordonanță președințială pentru pensie alimentara?Soțul este angajat MApN și avem 3 copiii împreună ,chiar nu știu cum este cu procese etc . Mulțumesc
Bună ziua va rog sa ma ajutați cu un răspuns,eu și soțul locuim într-un bloc anl și urmează sa divortam ,avem 3 copiii doi sunt minori ,el este titular pe contract si restul familiei suntem și noi .Ce șanse am eu sa rămân în acest apartament cu copiii ?El a plecat de acasa și ma înșelat.Multumesc