avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Activitate claudia_petre

Activitate claudia_petre

Buna ziua.
Sunt functionar public la o primarie. Consiliul Judetean a castigat un proiect pe POSCCE si mai multe primarii, printre care si noi, suntem parteneri. In dosarul cererii de finantare nu a fost trecuta echipa de management - cel putin nu din partea partenerilor. Putem sa ne constituim la nivelul primariei (prin dispozitie a primarului) echipa de implementare pentru a beneficia de bani in plus la salariu? Este legal?
Multumesc.
Răspuns la discuția Emitere factura
multumesc. e vorba de 2012 - 2014 :).
Discuție Emitere factura
Am PFA. Am incheiat un contract pe 2 ani (sept 2011 - sept 2014) pentru inchiriere panouri publicitare. Am emis factura pe toata suma dar am incasat banii doar pentru un an. As vrea sa vand panourile celui caruia i le-am inchiriat. Cum procedez cu factura? Multumesc.
Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu urmatoarea situatie. In prezent sunt personal contractual in administratia publica locala la serviciul proiecte (implementare proiecte din fonduri europene, etc). Am un PFA cu cod caen principal 7490 Alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a. Mai am un contract de 2 h/zi incheiat cu un ONG pentru implementarea unui proiect pe POSDRU. Postul meu o sa fie transformat in functionar public. Mai pot sa pastrez PFA-ul si contractul cu ONG-ul?
Multumesc mult.
Buna ziua.
Am facut un gard intre mine si vecinul pe mezuina. Nu am instiinta vecinul ca fac gardul pt ca eu am suportat costurile. Dupa 3 ani vine vecinul si imi spune ca a constatat "ochiometric" ca am intrat pe proprietatea lui intre 5-10 cm. Ca trebuia sa fac gardul numai la mine pe proprietate. Eu asa l-am facut dar vecinul sustine altceva. Ca trebuia sa ii spun ca fac gardul si doar daca era el de acord apoi sa il realizez. Va rog sa ma lamuriti cum e cu mezuina si cine are dreptate in toata poveastea asta. Va multumesc.
Răspuns la discuția infiintare piata privata
VA rog sa imi spuneti daca am postat gresit intrebarea dar am mare nevoie de informatiile solicitate sau sfaturi. Multumesc mult.
Răspuns la discuția emitere factura
Nici cu ultimul mesaj nu m-am facut inteleasa?
Poate reusesc acum. Am cumparat produse alimentare dintr-un supermarket si am platit cu bonuri de masa. La final am solicitat factura. Cei de la supermarket mi-au spus ca nu pot emite factura pentru ca am platit cu bonuri de masa. Va rog sa imi spuneti daca cei de la supermarket au dreptate ca nu mi-au eliberat factura, Daca se putea elibera factura care este legea/ordinul/HG?
Multumesc. Va rog daca se poate sa ma ajute cineva cu informartii. E o problema importanta.
Răspuns la discuția emitere factura
e vorba de un abc. am marfa pe stoc. un client a cumparat mai multe produse, a platit cu bonuri de masa si la final a solicitat factura pentru suma platita. Pot sa emit factura?
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu informatii privind infiintarea si functionarea unei piete private si anume: legislatie, autorizatii, avize, etc.

Multumesc.
Discuție emitere factura
Buna ziua. Va rog sa imi spuneti cadrul legal daca pot emite sau nu factura pentru produsele cumparate pe bonuri de masa. De asemenea, care e nr maxim de bonuri de persoana pt o cumparaturi pe un singur bon, precum si alte informatii in acest sens. Va multumesc.