Buna ziua. Imi poate spune cineva cu aproximatie, din momentul depunerii cererii de divort pana in momentul in care sotia primeste instiintarea sau citatia cam cat dureaza ? Si cam la ce distanta se stabileste primul termen ? Va multumesc
sunt insarcinata in 4 luni si vreau sa divortez . as vrea sa stiu ce drepturi ar putea avea actualul sot asupra copilului daca voi declara tata necunoscut. alta problema ar mai fi aceea ca am facut impreuna un credit ipotecar dupa care parintii mei au investit in apartamentul nostru cca 35 000 lei. cum se va proceda la partaj? ar putea exista unul?
as vrea sa mai adaug ca sotul meu avand probleme cu alcoolul nu cdred ca as avea incredere sa imi las vreodata copilul singur cu el acesta fiind motivul pt care as vrea sa il cresc singura. nu am facut niciodata vreo reclamatie la politie si nici nu mi-am scos vreun certificat de la medic atunci cand ma lovea.#-o
Nu cred ca puteti sa declarati tata necunoscut, ar fi fals in declaratii... Si nu cred ca vreti asa ecva...
Depinde daca puteti demonstra acei bani ai parintilor dv...
De crescut il veti putea creste, insa daca nu dovediti ca sotul e un potential pericol pentru copil, nu vad cum sa il impiedicati sa-l vada singur pe copil.
Cred ca un avocat va poate analiza mai indeaproape situatia caci va avea mai multe date decat noi (informatii de la dv.) si va va putea spune mai multe despre la ce sa va asteptati, care sunt posibilitatile de actiune etc.
Divort prea lung?
d_aliss
Am intentat actiunea de divort in iunie 2007.Casatoriti in 1992,un copil minor.Primul termen a fost in septembrie 2007.La prima infatisare el a spus ca nu e de ... (vezi toată discuția)