Ne-ar interesa parerea dvs. cu privire la calitatea articolelor, ce ar trebui sa schimbam la articolele publicate, despre ce v-ati dori sa incepem sa scriem ori sa scriem mai des, etc.
Incercam sa schimbam in bine atat politica editoriala cat si fata avocatnet.ro, astfel incat orice parere (buna sau rea) este utila pentru ca ne-am dori sa intelegem cu adevarat care sunt punctele care atrag oamenii catre articolele publicate de noi si care sunt punctele care ii fac sa nu mai citeasca.
Desi am intrat pe acest site doar de o saptamana sic eva,
citesc articolele si pot spune ca sunt interesante.
Banuiesc ca pot veni cu cateva idei.
Pot spune ca este un site interesant.
Citesc mare parte din articole, aproape zilnic, le gasesc extrem de utile.
Parca pana in urma cu cateva luni (3,4 sa zic), erati mai ... "pe faza" cu comentarea (= explicarea in limbaj normal) noutatilor legislative, dupa care am observat oarecari taceri - desi ma declar extrem de multumit de publicarea cuprinsului Monitorului oficial.
Imi lipsesc insa "traducerile" voastre pentu modificarile legislative imediat dupa publicarea M. Of.
In rest, felicitari si multe laude: este grozava aceasta comunitate, cu stiri, cu forum, cu tot!
Domnule Alin Popescu,
Va multumesc in mod special pentru articolul "De la 1 iunie: Pensii scazute cu 15%, salariile bugetarilor scad cu 25%", pentru permiterea comentariilor la acesta, si pentru exprimarea, cu generozitate si o moderatie de admirat, a propriei dvs. pareri despre subiectul articolului.
:love2:
p.s. Citind comentariile cititorilor avocatnet, ma simt mai putin singur in jalea care m-a cuprins.
Ce bine ca urmaresc si acest topic!
Luata cu febra lucrurilor de zi cu zi, nu am vazut acest articol despre acre vorbeste @smeagull (ale carei comentarii de regula le citesc de cate ori am ocazia pentru ca am toata stima pentru un astfel de profesionist) :bow:
si-uite asa am decsoperit o serie de pagini intyregi de comentarii pe acre le voi citi cu placere in aceatsa seara :)
E mai benefic decat sa ascult comentariile de la TV, serios!