avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog sa ma ajutati sa fac o intampinare si sa imi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog sa ma ajutati sa fac o intampinare si sa imi dati cateva sfaturi!...sunt disperat!

Buna ziua,
In urma cu ceva timp am lucrat la o firma unde aveam ca functie "director adjunct magazin", iar in contractul meu individual de munca scrie ca raspund de gestiunea magazinului.La interviu am stabilit cu angajatorul ca nu preiau gestiunea pana nu se face un inventar, insa nu am facut aceasta intelegere in scris.AM lucrat acolo doar o luna si jumatate.Dupa ce am demisionat, m-am trezit acasa cu citatie ca sunt chemat in judecata.Motivul: au facut inventar la ceva timp dupa plecarea mea si au scos un minus de 200 de milioane. Si vor ca eu si alti colegi sa platim acest minus. EU in afara de contractul individual de munca si un contract din garantie din care reiese ca mi se opreste lunar o garantie de 10% din salariu nu am semnat nimic.Deci nu am semnat nicieri ca preiau gestiunea magazinului de la 0 sau ceva de genul.Pe procesul verbal de inventariere facut la inventarul cu minusul in partea dreapta jos sunt trecuti gestionarii iar eu nu sunt trecut acolo tocmai pentru ca stabilisem ca nu raspund de gestiune decat dupa un inventar. Ajutati-ma sa fac intampiarea si spuneti-mi va rog mult ce credeti...pot pierde acest proces?...Mentionez ca nu sunt singurul care am fost chemat in judecata,suntem 4 colegi.Va implor sa ma ajutati pentru ca pe data de 28 mai este procesul. multumesc si astept raspunsul cu deosebit interes!
Cel mai recent răspuns: cata_johnnny , utilizator 19:52, 18 Mai 2010
av.antoanelageaman a scris:

Altfel spus, chiar daca cererile de consultanta se trimit gratuit, pentru a primi un raspuns complet, corect si de actualitate, consultantul ar putea avea nevoie de o intelegere mai aprofundata a cazului dumenavoastra.

nici nu am spus altceva, decat , s-a oferit un raspus, pe site , la solicitarea facuta:D

:offtopic:
Cererile de consultanta se fac prin intermediul adreselor de mail ....;) ... la solicitarea facuta, marea majoritate a raspunsurilor contineau consultarea sau angajarea unui avocat ...
Sunt de acord ca intocmirea unei cereri de chemare in judecata sau a unei intampinari necesita prezentarea documentelor de catre solicitant ... dar exista si posibilitate de a-l invata cum sa intocmeasca o astfel de cerere .
:offtopic:...apreciez solicitudinea de care dati dovada....insa , stim amandoi ca pentru asta este necesar, cel putin cativa ani de drept...
asa cum am scris si mai sus sunt dispus sa platesc. nu stiu cam cat m-ar costa sa fac aceatsa intampinare. In functie de pret voi decide si daca am nevoie sau nu de consultanta. Am vorbit cu un singur avocat care mi-a cerut pentru intampinare foarte multi bani. Cam cat ar costa?...eu chiar nu am nici un pic de experienta cu asa ceva si nu am de unde sa stiu...de aceea am apelat la acest forum...cine ma poate ajuta sa fac aceasta intampinare? (bineinteles ca urmeaza sa ne intalnim si sa si platesc)...multumesc (sper eu sa apara cineva cat mai repede pentru ca prima infatisare este pe data de 28 iar intampinarea trebuie sa o trimit cu cel mult 5 zile inainte )
:"> am vrut sa pun absolvirea cel putin cativa ani de drept
v-a raspuns colegul. pentru asta exista mesaje private.

Alte discuții în legătură

Caut pe cineva care sa ma ajute sa fac o intampinare...bineinteles contra cost cata_johnnny cata_johnnny am nevoie sa fac o intampinare pentru un proces care este vineri 28 mai .... caut pe cineva care sa ma ajute...bineinteles ca platesc! ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)
Gestiune narcidani narcidani buna ziua! in data d 19.09.2011 mam angajat in functia de lucrator gestionar la o firma,cu 5 zile inainte mai precis in 14.09.2011 am fc un inventar iar in ... (vezi toată discuția)
Am fost scoase lipsa la inventar cu o suma consistenta. ce sanse sunt de a castiga procesul? creata78 creata78 Am lucrat ca muncitor necalificat la o societate comerciala dar pe functia de vinzatoare ,impreuna cu alte doua vinzatoare si am fost scoase lipsa in inventar ... (vezi toată discuția)