Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

buna ziua. deranjez si eu cu o intrebare pe acest subiect. indemnizatia de 75% poate fi acordata in 2 transe (la fel ca la salariu -avans si lichidare) sau se plateste o data pe luna?
 crisadi 
	    	Utilizator

crisadi 
	    	Utilizator	    

Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane

Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane	    

crisadi 
	    	Utilizator

crisadi 
	    	Utilizator	    

B.E.C. ARION	                   

-care este procedura de acordare a somajului tehnic si ce presupune aceasta in conditiile ordonantei 28/2009 (vezi toată discuția)
	                    B.E.C. ARION	                   

-care este procedura de acordare a somajului tehnic si ce presupune aceasta in conditiile ordonantei 28/2009 (vezi toată discuția)

Raluca Pamfil	                   

Buna ziua. Am o problema si as vrea sa o rezolv legal si bine pt. toata lumea.
Firma noastra se confrunta cu probleme financiare si fiind si in domeniul ... (vezi toată discuția)
	                    Raluca Pamfil	                   

Buna ziua. Am o problema si as vrea sa o rezolv legal si bine pt. toata lumea.
Firma noastra se confrunta cu probleme financiare si fiind si in domeniul ... (vezi toată discuția)

antonia_m09	                   

As vrea sa stiu daca la o societate cu activitate de costructii este legala suspendarea pe 30 zile a  CIM angajatilor( fara plata slariilor) datorita incetarii ... (vezi toată discuția)
	                    antonia_m09	                   

As vrea sa stiu daca la o societate cu activitate de costructii este legala suspendarea pe 30 zile a  CIM angajatilor( fara plata slariilor) datorita incetarii ... (vezi toată discuția)