pakos 
	    	Utilizator

pakos 
	    	Utilizator	    

Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane

Gratiela Ratiu 
	    	Consultant resurse umane	    

gabilx 
	    	Utilizator

gabilx 
	    	Utilizator	    

Iustef 
	    	Utilizator

Iustef 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

B.E.C. ARION	                   

-care este procedura de acordare a somajului tehnic si ce presupune aceasta in conditiile ordonantei 28/2009 (vezi toată discuția)
	                    B.E.C. ARION	                   

-care este procedura de acordare a somajului tehnic si ce presupune aceasta in conditiile ordonantei 28/2009 (vezi toată discuția)

Raluca Pamfil	                   

Buna ziua. Am o problema si as vrea sa o rezolv legal si bine pt. toata lumea.
Firma noastra se confrunta cu probleme financiare si fiind si in domeniul ... (vezi toată discuția)
	                    Raluca Pamfil	                   

Buna ziua. Am o problema si as vrea sa o rezolv legal si bine pt. toata lumea.
Firma noastra se confrunta cu probleme financiare si fiind si in domeniul ... (vezi toată discuția)

antonia_m09	                   

As vrea sa stiu daca la o societate cu activitate de costructii este legala suspendarea pe 30 zile a  CIM angajatilor( fara plata slariilor) datorita incetarii ... (vezi toată discuția)
	                    antonia_m09	                   

As vrea sa stiu daca la o societate cu activitate de costructii este legala suspendarea pe 30 zile a  CIM angajatilor( fara plata slariilor) datorita incetarii ... (vezi toată discuția)