avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate vorbi de discriminare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate vorbi de discriminare?

Buna ziua,

Acolo unde lucrez erau 3 posturi asemanatoare.S-a desfiintat unul si din cei trei salariati,eu am fost mutata,fara sa stiu din ce motiv ,in alta functie,in alt loc de munca si pe alt salariu mai mic.este aceasta discriminare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:49, 20 Iunie 2010
Cu modificarile si completarile ulterioare art este 27 din OG 137/2000

Multumesc.
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 99 din 8 februarie 2007
[ link extern ]
Chiar am citit de curand ,ca,in premiera ,cineva a primit despagubiri pentru discriminare ,de la o invatatoare care nu i-a primit fetita la clasa .

Asta fiindca e un caz clasic care bate la ochi, in realitate orice injustitie care defavorizeaza o celula sociala in favoarea altei celule sociale este discriminare.
Ultima modificare: Duminică, 20 Iunie 2010
w0lfshad3, utilizator
:offtopic: Interventie moderator
@ w0lfshad3

Nu ne dorim sa postati mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.
Incalcarea Regulamentului de postare se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cncd este persoana juridica sau are alt statut? justice123 justice123 CNCD poate fi chemat in judecata in contencios administrativ? Se poate face cerere de suspendare a CNCD in baza art. 27 OG 137/2000? [quot](5) La cerere, ... (vezi toată discuția)
Referat mincinos->convocare disciplinara->fara consecinte? masayoshi masayoshi Doresc sa stiu daca traditional, daca nu si legal, angajatorul are... \"dreptul\" sa minta intr-un referat si sa te frece cu convocari disciplinare pe baza ... (vezi toată discuția)
Refuzata la angajare pe motiv ca sunt fumatoare! happyady happyady Buna seara, La recomandarea unuei cunostinte mi s-a oferit ocazia de ma angaja pe un post de vanzatoare la un magazin de cartier. In urma unei convorbiri ... (vezi toată discuția)