dupa parerea mea ideea ta este pe jumatate corecta in sensul ca si eu sunt de acord ca toti cj ar tr sa faca parte dintr-o federatie nationala, barou, colegiu sau spunei tu cum vrei, insa nu din Colegiu, care este un ONG ca oricare altul.
Deci, L 514 ar tr modificata in sensul infiintarii unui corp unic de cj, iar aparteneta la acest corp sa dea dreptul de acces la profesie. In acest fel, af fi rezolvata si problema afilierii. problema este ca s-ar ajunge la aceiasi marsavie ca si in cazul Barourilor vis a vis de admitere si taxare. In conditiile acestea, situatia se prezinta cam complicata.
de la intrarea in vigoare a L 514, au fost multe tentative de modificare. am citit cred ca toate proiectele de lege din Parlament si sincer....nici eu nu as fi votat nici unul din ele...erau tare slabe in special in ce privea tehnica de redactare legislativa si desi contineau idei bune, unele, adoptarea lor ar fi creat si mai mult haos si probleme.
Am citit raportul D-lui Aldo Bulgarelli. Sunt cateva... daca nu mai multe lucruri care nu au fost luate in considerare... daca sunteti interesati de afilierea la CCBE ... cum si eu sunt.. cred ca putem face ceva, dar trebuie sa stiu ca exista un interes real... si daca suntem uniti... o sa facem ce-am facut si in UK. Astept vesti.. daca este cazul..
nu se mai infiinteaza !!!
normal ...este loc sub soare...dar nu asa considera toata lumea
Eu sunt de parere ca daca x vrea sa vina pt. consultanta sau reprezentare la mine .....vine la mine indiferent ca-s cj sau av iar daca y vrea sa mearga la altul...pot sta eu s/n cap si nu pot sa-l opresc !!!
asa ca....nu stiu de ce nu se unifica cele doua profesii si.......intervine selectia naturala...:)