avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
adelykitt a scris:

MayeMaye a scris:

In alta ordine de idei, Laura, Iulia , Adelykitt, bine ati venit in randul viitorilor candidati pt inm 2011.

Multumesc! Sper sa colaboram si sa avem si noi dezbateri ca si cei de pe forumul admitere 2010... va imaginati, la ora asta au inceput de jumatate de ora examenul.... am si eu emotii pentru ei.... va dati seama, peste un an... o sa fim noi in sandalele/pantofii lor ....sa speram ca ale invingatorilor!!!:worthy:

Eu vreau sa incep prin a invata la cate 2 materii pe zi, civil/penal, acum sa vedem cum voi reusi, eu am si serviciu care nu are nici o legatura cu dreptul si au trecut cativa ani de la terminarea facultatii dar, zic ca "m-am copt' si acum sunt numai buna pentru admiterea INM:)
felicitari celor care deja au inceput sa invete si s-o tina tot asa!=D>

Si au am emotii mari pentru cei care dau acum examen! Poate ca emotiile de pe margine sunt chiar mai mari!
Cat despre invatat eu m-am impotmolit pentru moment in procedura penala! Sper sa reusesc intr-un termen rezonabil sa trec si de ea.
Si abia astept sa imi iau cateva zile de concediu ca vara asta fierbinte m-a terminat!
Adelykitt multumesc mult pentru site-uri:)...din pacate ai dreptate, ar trebui reactualizata caci din 2005 pana in 2010...e drum. Pe de alta parte, s-ar putea ca unele grile sa fie numai bune de rezolvat. Cand ajung la penal ma decid daca sa o cumpar sau nu. Cine stie poate intre timp apare vreo editie noua.
Spor la invatat doua materii pe zi, sper sa reusesti! Partea cu job-ul este extenuanta, chiar stresanta ...stiu cum este.

@MayeMaye....Of Doamne, ai dreptate, la institut intotdeauna gasesc modalitati sa te poarte prin trei, patru, cinci capitole#-o....asta este, sper ca ne vom descurca cumva:)

IuliaMP bine ai venit si spor si tie!
Eu inca n-am inceput sa invat pentru 2011, dar imi propun din septembrie.Din pacate am serviciu destul de solicitant, fara legatura cu dreptul si de aceea singura optiune pe care o am pentru a intra este INM.:closedtopic:
Pana atunci multa bafta candidatilor de azi!
Au aparut si grilele si baremel pe site-ul CSM-ului!!!

[ link extern ]

Am vazut ca la discutia de la admitere 2010 cineva recomanda acesti autori: Mihail Udroiu si Irina Kuglay... aveti carti de-ale lor???

Dupa cum se vede, grilele de anul asta la penal si procedura penala au fost cu multe chichite, special ca sa prinda omul in capcana, eu nu prea sunt de acord cu aceasta forma de examinare pentru prima proba, sa fi fost civil/procedura civila intr-o zi si penal/procedura penala in alta zi, nu stiu daca poti fi concentrat timp de 4 ore la fel de mult ca sa mai poti sesiza anumite nuante la enunturi si apoi sa tot "imbulinezi" cu grija sa nu depasesti spatiul cerculetului si sa copiezi corect de pe ciorna... cei care au dat anul acesta si au activat pe "admitere 2010" sunt oarecum dezamagiti, e normal , dupa ce inveti un an sa pici asa... chiar ca e nasol... oare la anul ne vor pregati si noua o surpriza mai mare? am inteles ca gradul de dificultate creste de la an la an...
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
ContSters19541, utilizator
Pot sa va intaresc ideea ca gradul de dificultate va creste de la an la an, dar si in functie de numarul candidatilor inscrisi. Cum anul acesta au fost cu aproximativ 700-800 mai multi s-au gandit ca au de unde sa ii aleaga pe cei mai bine pregatiti! Cred ca s-ar putea sa se insele si sa nu ocupe numarul de 200 locuri sau doar cu un "efort" sustinut la celelalte probe ca sa rezulte nota 7 in final. Anul viitor cred ca vor fi si mai multi inscrisi, deoarece am avut candidati in sala care spuneau ca sustin examenul pentru a treia si a patra oara. Asa incat este normal ca numarul candidatilor sa creasca de la an la an, dar si gradul de dificultate al examenului.

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)