lavinutza_btg a scris:
salutare!
am dat si eu acest examen si am picat ... :(( mi-am dat seama ca nu am invatat suficient
ii rog pe cei care au intrat sau au fost aproape, sa imi spuna dupa ce carti au invatat ( autorii).
ma gandesc sa incerc si la anul, chiar daca o sa fie destul de greu si cu serviciul.
Buna Lavinutza,
Imi pare rau pentru nerusita ta. Pe prima pagina a acestui topic este o bibliografie, sau mai bine spus, o indreumare din cartile din care ar trebui sa invatam. Am mai adaugat si eu unele. As vrea sa te rog sa te uiti peste ele si sa ne spui daca ai folosit aceste manuale/tratate in pregatirea ta pentru anul acesta, sau daca te-ai folosit si de alti autori. Poate in acest mod definitivam lista cu materialele necesare:)
P.S.: Apropo de Procedura Penala, eu pe langa monumentalul tratat al lui Negu, mi-am achizitionat si
Drept procesual penal. Curs Universitar, Prof. Univ. Dr. Anca-Leila Lorincz, Editura Univerul Juridic. Este mult mai la obiect decat Neagu, prezinta multe decizii la ICCJ si CS. Este parerea mea, desi citesc si din Neagu.