avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
m13d a scris:

....., caci vara viitoare nu mai vedeti soarele decat ca circumstanta atenuanta in accidentele de trafic....

E de retinut, mi`ai pus un zambet larg pe fata :D
desi nu am luat 70 de pcte la grile si sunt cam deceptionata (mi-am vazut la supraveghere fosti colegi care trec in anul 2 sau au terminat deja), m-am hotarat sa incerc si in 2011 si mai ales merg cu gandul inainte ca o sa si intru, deoarece am invatat anul acestea multe lucruri pe care nu le-am luat in consideratie pana acum pt ca nu le-am constientizat indeajuns: mult invatat din timp din cat mai multe surse si odihna necesara inainte de examen!
tin sa precizez ca intr-adevar dificultatea grilelor a crescut enorm fata de anii anteriori si admit ca e f posibil ca acest lucru sa se datoreze situatiei financiare precare din tara si mai ales din justitia ro la ora actuala, chiar daca suplimentara locurilor la 200 a facut atragerea de candidati sa pluseze dificultatea acestei olimpiade de drept (nu examen....)!
asadar, bine ati venit sau v-am regasit la locul de munca;)!
Buna tuturor!

Eu sunt abia in anul III la facultate si citind mesajele voastre si cele de pe topicul inm 2010 m-am speriat destul de tare. Am inceput de vara aceasta sa invat pentru admiterea la inm si sunt curioasa voi ce carti de practica judiciara ati folosit. Ma intereseaza mai ales pentru penal.
buna tuturor
si eu vreau sa ma pregatesc pt anul viitor....anul acesta am fost sa imi fac o idee si sa ma ambitionez pentru ca de invatat ....nu am invatat ...
vorbeau in sala de faptul ca s-ar putea ca anul viitor sa nu se mai organizeze pentru ca nu mai au locuri , ca organigrama ar fi completa....a mai auzit cineva despre asta?...
si inca nu am inteles....luam in considerare si noile coduri sau inca nu se stie ?
multumesc ...si spor la invatat :)
salutare!
am dat si eu acest examen si am picat ... :(( mi-am dat seama ca nu am invatat suficient
ii rog pe cei care au intrat sau au fost aproape, sa imi spuna dupa ce carti au invatat ( autorii).
ma gandesc sa incerc si la anul, chiar daca o sa fie destul de greu si cu serviciul.

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)