avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
adelykitt a scris:

MayeMaye a scris:

In alta ordine de idei, Laura, Iulia , Adelykitt, bine ati venit in randul viitorilor candidati pt inm 2011.

Multumesc! Sper sa colaboram si sa avem si noi dezbateri ca si cei de pe forumul admitere 2010... va imaginati, la ora asta au inceput de jumatate de ora examenul.... am si eu emotii pentru ei.... va dati seama, peste un an... o sa fim noi in sandalele/pantofii lor ....sa speram ca ale invingatorilor!!!:worthy:

Eu vreau sa incep prin a invata la cate 2 materii pe zi, civil/penal, acum sa vedem cum voi reusi, eu am si serviciu care nu are nici o legatura cu dreptul si au trecut cativa ani de la terminarea facultatii dar, zic ca "m-am copt' si acum sunt numai buna pentru admiterea INM:)
felicitari celor care deja au inceput sa invete si s-o tina tot asa!=D>

Buna! Gandeste-te ca pregatirea pentru INM este maratonistica si nu 110 metri garduri;). Sfatul meu este sa le iei pe rand. Oricum sunt convins ca in scurt timp vei realiza singura ca am dreptateB-)
Am reusit si eu sa ma uit peste grile, intr-adevar gradul de dificultate este ridicat, fata de ceilalti ani. La civil mi s-au parut pertinente intrebarile, cu invatat sistematic si asimilat informatia se rezolvau, in schimb la Drept Penal si Procedura Penala, au fost de toate pentru toti. Grile combinate din parte teoretica si din practica, unde dai un raspuns corect si pe celalat nu il sesizezi sau nu il gasesti nicaieri in acele pagini citite/invatate (cel putin eu asa am patit cand am incercat sa le rezolv:(().

Adelykitt, la anul s-ar putea sa fie cu mult mai greu sau cu mult mai usor, depinzand de numarul de candidati, starea economiei si a justitiei (unele tribunale si judecatorii nu mai au de mult bani sa trimita citatii prin posta, etc,etc,etc) coeficientul de promovabilitate din anul anterior si cred ca multi alti factori. Desigur nu ar trebui niciun motiv din cele enumerate de mine sa contribuie la elaborarea grilelor:( este doar o opinie.

In alta ordine de idei, ar trebui sa invatam in continuare, sa aprofundam si vom vedea la anul ce se va mai intampla, nu putem anticipa. Poate fi si un semnal de alarma care sa ne puna in garda.
Am si eu o intrebare pentru cei care au cartile de contracte civile de Fr. Deak, eu le-am vazut in librarie si pe coperta lor nu apare contractul de intretinere si nici cel de renta viagera. Sunt in carte explicate? Va multumesc!
Nu, nu sunt.Incearca la alte carti de contracte.
Merci frumos. Ce alte carti ai recomanda?

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)