avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu societatea de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu societatea de recuperare

M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
lexyaly a scris:
acum ma2-3 ani am facut un imprumut la altex prin bcr ...

albertokurtyan a scris:
Nu platesti nimic, trebuie sa fii fraier(a) sa platesti o datorie prescrisa de 11 ani.
Alberto Kurtyan

Cui raspunzi exact?:-/
Am si eu o problema cu cei de la EOS KSI si sper ca ma puteti ajuta...
Acum 2 ani parintii mei au facut un credit de refinantare la BRD pt suma de 110 milioane iar rata lunara a fost stabilita de 2 milioane timp de 10 ani. La scurt timp ne-am mutat de acolo si tatal meu nu a fost la banca sa comunice schimbarea adresei.
Din pacate am intarziat cu plata iar creditul a fost constituit in creanta si vandut celor de la EOS KSI.
Am luat legatura cu cei de la EOS si ne-au spus ca avem de platit la ei suma de 117 milioane pt penalitati de intarziere.
Precizez ca timp de 2 ani acest credit a fost ingrijit si platit la timp dar din motive foarte personale s-a ajuns aici. Deci din 110 milioane am platit 24 milioane si tot mai sunt 117 milioane? Precizez ca zile de intarziere sunt de 87 cu data de astazi. Nu sunt de acord cu nici o esalonare a platii. Ei vor toti banii odata...:((
Cum procedam in a vedea modalitatea de calcul a penalitatilor ? Ni se pare enorm de mult. Ei doar ne-au spus suma si asta la telefon. Cum putem afla suma exacta si cum sa ajuns la atatia bani in doar 87 zile?:closedtopic:Am fost la banca si ni sa spus ca nu putem face credit ipotecar pentru a plati celor de la EOS. Am platit 2 milioane ieri si am vb cu cineva de acolo de la firma si au promis ca stopeaza penalitatile o saptamana pana afla daca gasim o banca sa ne acorde imprumutul. Cum vedem in scris situatia creditului, a penalizarilor, a platilor ?
Suntem intr-o situatie disperata pentru ca nu stim ce sa facem in incurcatura asta
In speranta ca ne-ati putea ajuta cu cel mai mic sfat va rog mult sa o faceti pentru ca nu stim cum sa procedam...:(
:(:(:((
dragii mei, vad ca sunteti tare revoltati pe cei de la eos, gandindu-ma mai bine cred ca revoltati ar fi tb sa fiti pe cei de la banca, ei dau informatii incomplete sau eronate.despre penaliati...depinde de sit dosarului poate fi aplicata dob legala si penaliate cf ctr sau doar dob legala...interesativa, eu nu cred ca cei de la ksi sunt inflexibili daca voi dovediti buna vointa in a va rez situatia...in leg cu dosarele bancare...uitati un lucru-toate sunt CU---TITLU EXECUTORIU-
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Nu stiu exact situatia dvs dar puteti incerca la Protectia Consumatorului.
Ei se bazeaza pe faptul ca au o multime de avocati dvs nu aveti nici unul.
De ce nu infiintati Asociatia celor hartuiti de ...?
Asa o sa aveti si avocati.;)

avocat Claudiu Lascoschi

Aceasta ar fi varianta optima pentru a se inceta ca telefoanele date aiurea, intimidari si hartuiri.
Daca au titlu executoriu nu au decat sa il execute dar nu sa faca adevarate abuzuri de drept.
Cam asta ar fi.Eu asa vad rezolvarea acestor probleme intrucat altfel este greu pentru fiecare datornic in parte sa isi angajeze avocat pentru a rezolva problema in justitie.

avocat Claudiu Lascoschi
am contractat un credit in august 2004 pe o perioada de 2 ani. am platit ultima data la banca in decembrie 2005. Este prescrisa datoria? mentionez ca ultima rata trebuia sa o platesc in iulie 2006.

Alte discuții în legătură

Bun aziua horia33 horia33 Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit de catre societate recuperari creante dfd dfd Buna ziua, in anul 2005 am contractat un credit pt care s-au platit 10 rate. nu am mai avut loc de munca si m-am imbolnavit si nu am mai putut plati. cei de la ... (vezi toată discuția)
Nelamurire- prescriptie ContSters98165 ContSters98165 buna ziua. in 2003 am facut un imprumut la banca pe numele meu insa banii i-a folosit prietenul meu. A platit o parte din ei pana la inceputul lui 2004 si ... (vezi toată discuția)