M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
Am si eu o problema cu cei de la EOS KSI si sper ca ma puteti ajuta...
Acum 2 ani parintii mei au facut un credit de refinantare la BRD pt suma de 110 milioane iar rata lunara a fost stabilita de 2 milioane timp de 10 ani. La scurt timp ne-am mutat de acolo si tatal meu nu a fost la banca sa comunice schimbarea adresei.
Din pacate am intarziat cu plata iar creditul a fost constituit in creanta si vandut celor de la EOS KSI.
Am luat legatura cu cei de la EOS si ne-au spus ca avem de platit la ei suma de 117 milioane pt penalitati de intarziere.
Precizez ca timp de 2 ani acest credit a fost ingrijit si platit la timp dar din motive foarte personale s-a ajuns aici. Deci din 110 milioane am platit 24 milioane si tot mai sunt 117 milioane? Precizez ca zile de intarziere sunt de 87 cu data de astazi. Nu sunt de acord cu nici o esalonare a platii. Ei vor toti banii odata...
Cum procedam in a vedea modalitatea de calcul a penalitatilor ? Ni se pare enorm de mult. Ei doar ne-au spus suma si asta la telefon. Cum putem afla suma exacta si cum sa ajuns la atatia bani in doar 87 zile?Am fost la banca si ni sa spus ca nu putem face credit ipotecar pentru a plati celor de la EOS. Am platit 2 milioane ieri si am vb cu cineva de acolo de la firma si au promis ca stopeaza penalitatile o saptamana pana afla daca gasim o banca sa ne acorde imprumutul. Cum vedem in scris situatia creditului, a penalizarilor, a platilor ?
Suntem intr-o situatie disperata pentru ca nu stim ce sa facem in incurcatura asta
In speranta ca ne-ati putea ajuta cu cel mai mic sfat va rog mult sa o faceti pentru ca nu stim cum sa procedam...
:offtopic: Domnule, nu postati aceeasi intrebare in mai multe subiecte, e impotriva regulamentului. Mentionez ca o sa o sterg in caz contrar... Asta pentru ca e extrem de dificil de urmarit un subiect in care scrie unul, apoi intervine altul cacre mai scrie pe undeva... se pierde continuitatea si consultantii nu mai stiu pe unde au comentat ce.
Va rog sa consultati si regulamentul de postare in privinta mesajelor in subiecte diferite.
Vi s-a raspuns pe subiectul "cum procedez?" si puteti continua acolo.
Va multumesc pentru intelegere.
Cu nespusa parere de rau nu pot intelege...X-(
Atat timp cat nu am vazut nici un raspuns din partea nimanui referitor la problema mea agasanta,iar eu nu am primit nici un raspuns cat de cat nu inteleg cu ce autoritate puneti semnul de OFF TOPIC...X-(
Doamna avocat Avlil cumva stabileste subiectul discutiei sau este doar un guess user ?
Din cate stiu eu subiectul discutiei este si ramane EOS KSI ! Si nu trebuie sa fii avocat sa iti dai seama ...=D>:))
Asa ca nu va mai luati puteri de la sine pentru ca acest site care a fost facut inainte sa aveti dumneavostra internet :P este pentru rezolvarea problemelor oamenilor de rand si sa fie gasita o solutie.
Cateodata mai castiga si aia mici nu numai aia mari. Altfel ati fi facut facultatea degeaba.#-o
Daca vreti sa aveti puteri depline si sa stergeti post-ul faceti-va un blog si jucati-va de-a Dumnezeu pe acolo.Cica unele domenii sunt gratuite daca nu aveti bani. dar m-as mira, pt.ca sunteti avocat.....:D
Salutare la toata lumea.
Sunt nou aici, dar am si eu o nelamurire, tot cu cei de la EOS KSI.
Vad ca sunt multi oameni care au probleme cu aceasta firma, probabil s-a mai raspuns la intrebarea mea, dar nu pot chiar sa citesc toate aceste 60 de pagini.
Am primit un mesaj pe telefon, care suna cam asa: "Va rugam sa sunati de urgenta la numarul 0213055476. Tarif normal Romtelecom.EOSKSI." ... Expeditor 1893.
Am sunat sa vad care este problema, si mi-a raspuns un domn, s-a identificat, apoi i-am spus ca am primit un mesaj, la care ma intreaba "Ati auzit de firma CTMC LG SRL?" Ii raspund ca nu. Ma intreaba iar daca am ceva cunostinte despre ei, ceva legat de LG. I-am raspuns iar ca nu, doar ca am cumparat acuma cateva luni un telefon LG, desi nu vedeam legatura. Dupa aceea, domnul spune "...aaa, nu nu, n-are nici o relevanta, doream sa vorbim cu administratorul firmei, dar probabil acest numar de telefon este unul nou si a apartinut firmei (desi numarul de tel pe care primisem mesajul are o vechime de peste 2 ani)." Nu i-am raspuns nimic, cum ca ar fi numar nou sau nu, l-am salutat si am inchis.
Acum, dupa ce am cautat pe internet despre ei, si vad ca sunt o firma de recuperare a creantelor sau datoriilor, si cei care au intrat in baza lor de date, au inceput sa aiba probleme...nu stiu ce sa cred? Am fost luat la ochi, drept "tinta"? Am platit toate facturile la timp, doar 1 singur abonament l-am inchis, dar am platit totul. In plus, pana azi nu am auzit in viata mea de firma mentionata de ei.
Ar trebui sa imi fac griji, sau nu? :(
Bun aziua
horia33
Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)