Eu nu inteleg inca de ce unii oameni suna... adica mai ales ca mesajul a fost trimis pe telefon... inseamna ca aveau numarul, de ce sa nu sune ei? Ii costa sau cum?
Vreti sa stiti cate atacuri gen phising se fac si pe telefon?
Sunt zeci de astfel de atacuri prin care unii de la capatul celalalt al "firului" incearca sa-si faca interlocutorii sa incarce vreo cartela, sa le dea informatii personale pe care sa le foloseasca... etc.
Pai daca eu as vrea sa vorbesc cu dv., as trimite sms ori as suna? Si daca as trimite sms, cat de serioasa as parea?
INca nu inteleg in era in care informatia costa atat de ce se raspunde la acest tip de SPAMuri...
Cat despre griji, nu stiu daca sa va faceti sau nu ca nu stiu ce le-ati spus, cu cine ati vorbit, care a fost scopul din spatele celui declarat, daca le-ati dat date despre dv., daca ei chiar erau cine au spus...
:offtopic: Acest semn desemneaza faptul ca ceea ce urmeaza nu este o discutie pe subiectul topicului, ci in afara lui.
Userul al3x_nick este averttizat pentru comportamentul sau in cadrul forumului, explicatiile gasindu-se aici:
www.avocatnet.ro/content/for...