avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu societatea de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu societatea de recuperare

M-au contactat recent cei de la [SOCIETATE RECUPERARE] in legatura cu un debit pe care il am la [FURNIZOR] din anul 2000. Debitul principal este de 134,84 RON, penalizarile sunt de 337,05RON, iar taxa de reziliere este de 1029,89 RON. :(
Din cate stiu, dupa trei ani se prescriu datoriile. ma insel?
Daca initiaza procedura judecatoreasca impotriva mea au sanse de castig?
Din 2000 nu am mai primit nimic de la [FURNIZOR].
Ce ma sfatuiti sa fac?
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Eu nu inteleg inca de ce unii oameni suna... adica mai ales ca mesajul a fost trimis pe telefon... inseamna ca aveau numarul, de ce sa nu sune ei? Ii costa sau cum?
Vreti sa stiti cate atacuri gen phising se fac si pe telefon?
Sunt zeci de astfel de atacuri prin care unii de la capatul celalalt al "firului" incearca sa-si faca interlocutorii sa incarce vreo cartela, sa le dea informatii personale pe care sa le foloseasca... etc.
Pai daca eu as vrea sa vorbesc cu dv., as trimite sms ori as suna? Si daca as trimite sms, cat de serioasa as parea?
INca nu inteleg in era in care informatia costa atat de ce se raspunde la acest tip de SPAMuri...

Cat despre griji, nu stiu daca sa va faceti sau nu ca nu stiu ce le-ati spus, cu cine ati vorbit, care a fost scopul din spatele celui declarat, daca le-ati dat date despre dv., daca ei chiar erau cine au spus...

:offtopic: Acest semn desemneaza faptul ca ceea ce urmeaza nu este o discutie pe subiectul topicului, ci in afara lui.
Userul al3x_nick este averttizat pentru comportamentul sau in cadrul forumului, explicatiile gasindu-se aici: www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Miercuri, 25 Februarie 2009
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
al3x_nick a scris:
Doamna avocat Avlil cumva stabileste subiectul discutiei sau este doar un guess user ?

Nu este guest user, este moderator. va recomand regulamentul de postare pentru a studia ce inseamna asta.
BUNA
acelasi mesaj l am primit eu aseara la ora 18;27;29 si l am pus pe fiul meu sa sune la acel nr si a raspuns un domn si a intrebat de mine iar fiul meu a zis ca nu stie despre cine e vorba si domnul acela a zis ca va sterge nr
eu am o factura restanta la orange de 2 ani ca nu am mai avut cum sa platesc ca am fost alungata de fostul sot de acasa.eu intre timp am divortat de el si acum nu am nici masa nici casa,stau cu chirie dupe 20 de ani de casnicie.si ma intreb daca ma vor da in judecata cei de la EOS KSI ce se poate intampla ca va spun sincer ca de aseara nu mai am liniste
VA MULTUMESC!
Pentru a-si recupera banii pot face o poprire pe salariu.
Altceva nu au ce sa faca in cazul dvs.
Daca nu aveti loc de munca nu isi pot recupera banii.

avocat Claudiu Lascoschi
AVLIL a scris:

Cat despre griji, nu stiu daca sa va faceti sau nu ca nu stiu ce le-ati spus, cu cine ati vorbit, care a fost scopul din spatele celui declarat, daca le-ati dat date despre dv., daca ei chiar erau cine au spus...

Pai conversatia a fost exact cea care am postat-o :) . Nu m-a intrebat nici numele meu, tot ce am vorbit eu a fost "buna ziua, am primit un mesaj....nu....nu....si la revedere", nu le-am dat nici un fel de date. Scopul lui, pe care mi l-a comunicat era sa vorbeasca cu administratorul firmei mentionate, si la fel cum mi-a spus si el la sfarsit...sper "sa fie o greseala" .
Nici eu nu obisnuiesc sa raspund la mesaje SPAM ale unor oameni obisnuiti, care incearca sa profite incarcandu-le cartela sau alte smecherii... dar am cautat pe google despre EOS KSI, si vazand ca este vorba despre o firma, eram curios sa vad care este problema.

Alte discuții în legătură

Bun aziua horia33 horia33 Am avut un credit de consum la o banca din 1.10.2003, in valoare de 3500 Ron, si dupa atita ani EOS KSI m-au sunat azi acasa la ai mei, desi eu nu mai stau cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit de catre societate recuperari creante dfd dfd Buna ziua, in anul 2005 am contractat un credit pt care s-au platit 10 rate. nu am mai avut loc de munca si m-am imbolnavit si nu am mai putut plati. cei de la ... (vezi toată discuția)
Nelamurire- prescriptie ContSters98165 ContSters98165 buna ziua. in 2003 am facut un imprumut la banca pe numele meu insa banii i-a folosit prietenul meu. A platit o parte din ei pana la inceputul lui 2004 si ... (vezi toată discuția)