Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
eu cred ca sunt multi peste 70 pt ca nu am vazut azi nici o grila anulata , cum au facut in vara. cred ca ar fi avut timp sa anuleze deja daca nu aveau oameni.
Indiferent de cate persoane trec de testul grila eliminatoriu de drept, nimic nu e cert pana nu parcurgeti toate probele. Sigur, un punctaj bun la drept asigura un avantaj confortabil, dar se pot recupera diferente de 5 - 10 puncte la drept destul de usor cu o strategie buna la testul de rationament, dublata de munca anterioara si concentrare (dincolo de 10 puncte devine dificila, chiar improbabila recuperarea ecartului). Eu as incepe cat mai repede exercitiul grilelor de rationament, dureaza ceva timp pana creierul isi formeaza reflexele de gandire. E adevarat ca sunt foarte importante calitatile native ale candidatilor la aceasta proba, dar punctajul se poate imbunatati considerabil si prin exercitiu.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)