avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
mike11 a scris:

un_coleg_reloaded a scris:

Citeste regulamentul si apoi poti sa ma contrazici cat vrei tu.

Ce numar are Hot. Plenului CSM de modificare a regulamentului in 2010 ? Pentru ca pe site-ul INM ultima hotarare de modificare a regulamentului este din 2009

Nu e cum zic eu, e cum spui tu. Am citit ceva la un moment dat, dar nu imi amintesc unde. Cred ca era un proiect de hotarare (nu acelea afisate pe site-ul CSM). Trebuie sa caut. Oricum, deocamdata exista pragul, cel putin din ce rezulta din analiza hot. publicate pe site-ul INM. Ar fi fost bine sa nu fie, cunoscand persoane care, de-a lungul timpului, desi aveau punctaj mare la drept, au picat, din varii motive, la testul de rationament logic.
[ link extern ]

[ link extern ]

Poate va ajuta aceste informatii, pe langa "ghidul" oficial...

PS. Din ce imi amintesc eu ca am "descoperit" cu satisfactie in 2009, rezolvand testele din alti ani si cateva gasite pe net in engleza este ca, la testele de rationament logic propriu - zise (alea cu o intrebare lunga si mai multe variante de raspuns), rezolvarea se gaseste INTOTDEAUNA, IN DATELE PROBLEMEI, fiind o greseala sa faci apel la cultura generala, intrucat nu sunt intrebari de cultura generala, desi unele asa par... Intrebarile verifica, in esenta, aplicarea unor reguli date in intrebare sau raspuns la o situatie de fapt expusa in acelasi enunt.
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
un_coleg_reloaded, utilizator
Poate vi se pare interesant : CCR: Alegerile pentru CSM, neconstitutionale. Se reia procedura!

COMUNICAT

Consiliul Superior al Magistraturii a luat act de decizia Curţii Constituţionale pronunţată în şedinţa de azi, 25 ianuarie 2011, în legătură cu cele două contestaţii formulate de Partidul Democrat Liberal împotriva hotărârilor Senatului de validare a membrilor Consiliului.
În conformitate cu art. 147 alin. (4) din Constituţia României: „Deciziile Curţii Constituţionale se publică în Monitorul Oficial al României. De la data publicării, deciziile sunt general obligatorii şi au putere numai pentru viitor”.
Consiliul Superior al Magistraturii nu comentează decizia Curţii Constituţionale, urmând ca după publicarea acesteia în Monitorul Oficial să analizeze implicaţiile deciziei asupra activităţii Consiliului.
Poziţia sau eventualele decizii ale Consiliului vor face obiectul unei conferinţe de presă ulterioare publicării deciziei şi vor fi elaborate în formatul colegial consacrat.

BIROUL DE INFORMARE PUBLICÃ ªI RELAŢII CU MASS MEDIA
Disney a scris:

83 puncte (personal); mai stiu doua persoane cu 84 de puncte si una din oradea cu 86.

Vor fi multi cu note peste 8. estimez peste 50.

Succes tuturor, indiferent de plusurile peste procentul minim.

felicitari disney pentru rezultat =D> , multa bafta in continuare la celelalte probe
Iti doresc sa intri si iti raman dator pentru scanarile pe care le-ai facut mai demult care mi-au fost de mare ajutor. :luck: :luck: :luck:
Multumesc si doamnei ilie.constanta. Se vede ca a depus multa munca in respectivele grile si e un gest de apreciat ca ales sa le impartaseasca cu noi.Mult succes in continuare si va mai asteptam pe acest forum pentru ca orice ajutor e binevenit.
Bine ai revenit un.coleg, am vazut de pe celalalt thread ca ti-ai sters contul si n-as fi vrut sa renunti in a participa la forum, welcome back

La toti concurenti capul sus, pentru mine oricine participa la acest concurs este un castigator. Felicitari tuturor. :vishenka:
Celor care continua multa bafta la urmatoarele probe. :luck: :luck: :luck:
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
adrian_t87, utilizator
buna seara, tuturor!

nu va mai certati!
o sa va dau o veste proasta:
eu cred ca este situatia ca cineva sa intre si sa si minta in legatura cu punctajul, doar ca sa emotioneze mai mult pe ceilalti colegi.
pe mine m-a mintit - ca nu pot folosi expresia " m-a informat gresit" - un coleg aseara ca cineva din anturajul meu ar fi realizat 98 de grile !
este fals ! am verificat eu azi!

trebuie sa fim oameni! adica sinceri si seriosi!
nu mai postati informatii false!
nu e frumos.
eu cand privesc un om care minte il vad urat! in rest nu vad oamenii urati!!

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)