avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
Eu nu cred ca o sa fie asa de multi cu nota peste 7. Si in noiembrie s-a spus ( si eu am spus) ca examenul nu a fost greu si se vehicula ca se va intra cu note peste 8. Nu a fost asa, ultima nota a fost una rezonabila.
Chiar daca in cazul vostru concurenta a fost mult mai mare aveti totusi 100 de locuri si mai aveti probe unde puteti sa recuperati.
Un clasament ar fi util acum, sa vedeti cum stati. In clasamentul din noiembrie eu eram cam pe locul 20, iar in realitate am fost 30. Marja de eroare data de cei care nu posteaza este destul de mica si poti sa-ti faci o idee de cate sanse ai.
Felicitari tuturor pentru efortul depus si multa bafta!
In primul rand ,tin sa urez SUCCES tuturor concurentilor la inm la urmatoarele probe,si pt cei cu note mici sa mearga pana la capat.=D>
ps:pt cei care cred ca utilizatorilor mai noi li se taie orice drept la replica,sa urmareasca mai bine forumul,eu sunt doar de o luna pe forum si la tot ce am postat mi s-a raspuns.
succes la urm probe pt cei care au candidat si spor la inv pt ceilalti!:training:
damy a scris:

si eu am facut peste pragul de 70, nu spun cate din superstitie. Parerea mea este sa nu va mai ganditi cati au si cum au , si ce a facut X sau Y , nu vreau sa vb aiurea dar am o presimtire ca testu logic va fi o catastrofa si o sa se pice peste 50 la suta.
Spun asta pentru ca ei fac acum o pregatire pt la vara cand testul logic si interviul o sa cantareasca cat prima proba. Asa ca sa mergem mai departe si sa ne concentram la logica.

Incepand cu sesiunea de admitere din august 2010 s-a modificat Regulamentul examenului de admitere la INM in sensul in care nu mai exista pragul minim de 30 de puncte eliminatoriu la proba de rationament logic...Totusi, dupa cum am mai spus pe acest forum, trebuie sa aveti in vedere ca un ecart de 1 (un) punct la grila de drept = 5 puncte la grila de rationament logic, avand in vederea ponderea de 75% drept vs. 15 % rationament. Altfel spus, cel cu 70 de puncte la drept il poate ajunge din urma pe cel cu 90 de puncte doar daca acesta din urma obtine rezultatul 0 (zero) la rationament, iar cel cu 70 de puncte la drept face punctaj maxim de 100 (o suta) la rationament...Bine, calculele astea sunt facute fara a avea in vedere nota la interviu, dar acolo oricum diferentele nu sunt foarte mari intre candidati, notele fiind destul de stranse.
Oricine vrea sa posteze pe acest topic este primit cu bratele deschise atat timp cat contribuie la lamurirea unei chestiuni care ne creeaza probleme sau daca vrea sa intrebe ceva...Ceea ce este suparator este faptul ca UNII (nu toti) dintre cei care doar au citit de-a lungul timpului ceea ce noi am dezbatut aici, fara a interveni atunci cu o parere, vin acum pe topic, dar nu pentru a ne incuraja, sustine, felicita etc., ci pentru a-si etala propria inteligenta (inchipuita sau nu) si, in acelasi timp, a arunca cu noroi in stanga si-n dreapta. Doar atat.

PS: mi-amintesc cum intr-o seara, parca, am intors impreuna cu Patrick pe toate partile legea gratierii...nimeni nu a intervenit atunci sa ne lamureasca si pe noi cum sta treaba
un_coleg_reloaded a scris:

Incepand cu sesiunea de admitere din august 2010 s-a modificat Regulamentul examenului de admitere la INM in sensul in care nu mai exista pragul minim de 30 de puncte eliminatoriu la proba de rationament logic...

Pragul minim de 30 de puncte exista in continuare...

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)