damy a scris:
si eu am facut peste pragul de 70, nu spun cate din superstitie. Parerea mea este sa nu va mai ganditi cati au si cum au , si ce a facut X sau Y , nu vreau sa vb aiurea dar am o presimtire ca testu logic va fi o catastrofa si o sa se pice peste 50 la suta.
Spun asta pentru ca ei fac acum o pregatire pt la vara cand testul logic si interviul o sa cantareasca cat prima proba. Asa ca sa mergem mai departe si sa ne concentram la logica.
Incepand cu sesiunea de admitere din august 2010 s-a modificat Regulamentul examenului de admitere la INM in sensul in care nu mai exista pragul minim de 30 de puncte eliminatoriu la proba de rationament logic...Totusi, dupa cum am mai spus pe acest forum, trebuie sa aveti in vedere ca un ecart de 1 (un) punct la grila de drept = 5 puncte la grila de rationament logic, avand in vederea ponderea de 75% drept vs. 15 % rationament. Altfel spus, cel cu 70 de puncte la drept il poate ajunge din urma pe cel cu 90 de puncte doar daca acesta din urma obtine rezultatul 0 (zero) la rationament, iar cel cu 70 de puncte la drept face punctaj maxim de 100 (o suta) la rationament...Bine, calculele astea sunt facute fara a avea in vedere nota la interviu, dar acolo oricum diferentele nu sunt foarte mari intre candidati, notele fiind destul de stranse.