Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>
Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
mai exact daca sunt 300 sau 400 sau 500 s.a.m.d cei care au trecut prima proba
Si mai ales daca intre acestia sunt peste 50 sau peste 100 cu note mult peste 70 - 75.
Edit: oricati ar fi (400 - 500) daca cei mai multi sunt intre 70 si 75 situatia e destul de echilibrata.
Daca insa ponderea lor e peste 80 de exemplu situatia se schimba
nu imi vine sa cred ca au respins toate contestatiile. ma asteptam sa o anuleze macar pe cea cu inactiunea, care mie mi se pare in continuare gresita...
voua nu?
eu tot cred ca majoritatea sunt intre 70-75, raman la parerea ca examenul nu a fost usor. La penal ca sa fi facut 25 aveai nevoie de noroc, cei care nu au invatat dupa cluj nu aveau cum sa faca 5 intrebari, erau teme discutate la master, seminarii etc, de exemplu concurs ideal intre viol si coruptie.
nu imi vine sa cred ca au respins toate contestatiile. ma asteptam sa o anuleze macar pe cea cu inactiunea, care mie mi se pare in continuare gresita...
voua nu?
Cea cu inactiunea era corecta. Ce ti s-a parut gresit la ea?
Era putin mai incurcat exprimata, dar era exact dupa cod.
Sng 2011
renegation
M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)