avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
un_coleg_reloaded a scris:

Si daca ar fi 400, 500 sau chiar 600, sincer nu inteleg care ar fi problema?Nu asta e de dorit, o concurenta cat mai mare pentru ca cei mai buni sa ajunga in cele din urma auditori de justitie?Nu va inteleg, pe bune...De ce mahnirea unora si "satisfactia" sadica a altora ca sunt 300 de candidati care au trecut de prima proba?E absurd sa te plangi sau sa te bucuri de "raul altora". Nu e nici tragedie si nici motiv de bucurie bolnavicioasa gen "capra vecinului".E insa un procent bun de promovare, aproape de 20 %, care determina sa aiba miza si interes si celelalte doua probe ramase in concurs. Pana acum examenul de rationament si interviul erau mai mult "decoratorii", dar anul asta chiar vor conta, ceea ce pentru sistem e un lucru cat se poate de bun. Eu as lasa deznadejdea si "bocetele de jale" si m-as apuca de rezolvat testele din alti la rationament. Asta e atitudinea unor viitori magistrati, nu resemnarea mioritica...

Tie ti-e usor sa vorbesti de pe pozitia ta de observator deja intrat in sistem. :) Ai uitat ce inseamna emotiile si asteptarea...
Am vazut pe site-ul INM ca in 2005 toti candidatii (si erau 422 in total) au trecut prin toate probele, inclusiv testul logic si interviul deci nu ar fi fara precedent ca aceste 2 probe sa se desfasoare cu un numar mare de candidati.
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
Charmione, utilizator
un_coleg_reloaded a scris:

Si daca ar fi 400, 500 sau chiar 600, sincer nu inteleg care ar fi problema?Nu asta e de dorit, o concurenta cat mai mare pentru ca cei mai buni sa ajunga in cele din urma auditori de justitie?Nu va inteleg, pe bune...De ce mahnirea unora si "satisfactia" sadica a altora ca sunt 300 de candidati care au trecut de prima proba?E absurd sa te plangi sau sa te bucuri de "raul altora". Nu e nici tragedie si nici motiv de bucurie bolnavicioasa gen "capra vecinului".E insa un procent bun de promovare, aproape de 20 %, care determina sa aiba miza si interes si celelalte doua probe ramase in concurs. Pana acum examenul de rationament si interviul erau mai mult "decoratorii", dar anul asta chiar vor conta, ceea ce pentru sistem e un lucru cat se poate de bun. Eu as lasa deznadejdea si "bocetele de jale" si m-as apuca de rezolvat testele din alti la rationament. Asta e atitudinea unor viitori magistrati, nu resemnarea mioritica...

Nu e problema de capra vecinului.
Problema e ca daca sunt 500 dintre care 400 au peste 80 (exagerez putin din motive didactice), cei care au 72-75 se gandesc daca mai are rost sa mearga la Buc, sa cheltuiasca bani, timp, efort, etc.
Dar daca sunt 500 dintre care doar 50 au peste 80, calculul e altfel.

Asta e miza listei de maine.
Nu neaparat numarul celor peste 70 cat mai mult notele lor.
Parerea mea.

PS: nu as vrea sa deranjez cu mesajul acesta, dar eu asa gandesc si asa fac caluculele, avand putin peste 70.
Si inca ceva: nu cred in "statistici" facute pe forum. :)
Mergeti, fratilor, pana la capat, chiar daca pare ca n-aveti nici o sansa. Nu se stie niciodata, vreau eu sa cred.
Va pot spune ca intr-o situatie asemanatoare, am multumit colegilor care m-au impins de la spate sa merg la interviu dupa ce luasem la grila nota minima de trecere, impreuna cu alti 300 insi cu note mult mai mari.La finalul concursului, m-am numarat printre cei 26 de admisi, pentru ca picasera multi la interviul pe subiecte profesionale. Deci mergeti, macar stiti ca nu pierdeti nimic gratuit.Bafta sa aveti!
Serios ca nu va inteleg. In 2009 au fost candidati iesiti din carti, care aveau 70 de puncte si erau situati dincolo de pozitia 200 dupa testul de drept, la vremea aceea fiind 250 de candidati pe 200 de locuri, si totusi au intrat. Nu multi, dar au intrat, si-au "jucat" sansa pana la capat...Nici eu nu eram "pe roze",dar nu imi plangeam in pumni si am luat una dintre primele note la rationament, "sarind" zeci de locuri in fruntea clasamentului, bineinteles si cu ajutorul unui rezultat bun la interviu. Deci "nu mi-e usor sa vorbesc", chiar va zic din experienta personala. Evident ca daca sunt foarte multi candidati cu punctaje peste 80, sansele celor cu 70 - 75 se diminueaza, dar a cui este vina?Eu zic ca este meritul celor care au luat 80, deci nu vad "supararea", sincer. Cei cu 80 + nu merita felicitari, sau care e ideea pe forumul asta "depresiv"?
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
un_coleg_reloaded, utilizator
Am si eu o intrebare pentru cei care duminica au fost in Maiorescu in cladirea albastra mai din spate.
Semnalul la telefon era bruiat nu? Daca nu este semnal pe telefon se poate totusi apela la diverse mijloace de fraudare?
Nu vreau sa dau nume, aleg numai sa dau un exemplu de cum merg unii la acest examen: cu o camera video incorporata intr-un ceas si cu un pix ceva mai special.
Desi a scos de 2 ori sunete, in conditiile in care ni s-a spus tuturor sa ne inchidem telefoanele, cum a fost posibil ca supraveghetorii sa nu se sesizeze?...o sa revin cu nota obtinuta de acel candidat, asta in conditiile in care voi baietii, banuiesc ca mai priceputi ca mine in ale tehnologiei mi-ati confirma ca si fara semnal pt mobil, se poate totusi frauda.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)