allyssa a scris:
Mergeti, fratilor, pana la capat, chiar daca pare ca n-aveti nici o sansa. Nu se stie niciodata, vreau eu sa cred.
Va pot spune ca intr-o situatie asemanatoare, am multumit colegilor care m-au impins de la spate sa merg la interviu dupa ce luasem la grila nota minima de trecere, impreuna cu alti 300 insi cu note mult mai mari.La finalul concursului, m-am numarat printre cei 26 de admisi, pentru ca picasera multi la interviul pe subiecte profesionale. Deci mergeti, macar stiti ca nu pierdeti nimic gratuit.Bafta sa aveti!
Este bine sa mergem pana la capat..si ca experienta pe viitor.Doar ca va fi foarte greu daca nu aproape imposibil din punctul meu de vedere ca cineva cu nota intre 70-75 ,sa reuseasca sa fie in primii 100 daca aproximativ 200 de persoane au peste 80 pct.Ca sa dau un exemplu personal : In februarie 2009 s'a organizat la sibiu examen national pt admitere in barou, unde am participat. In prima zi am avut civil ,proc civ si statutul avocatului....Cand am iesit afara si am verificat grilele am vazut ca am picat cu 5,75 la proc civ..si trebuia minim 6 la toate probele. Descurajat am plecat acasa..ca mai tarziu sa vad ca au anulat 4 grile..si ajungeam la 6,75...dar pt ca nu m'am prezentat a doua zi la proc pen si penal..am picat. Si acum regret faptul ca nu m'am prezentat a doua zi..probabil ca acum eram avocat. Este bine sa mergem pana la capat..dar cu realism sa nu fim dezamagiti mai tarziu.Asta este punctul meu de vedere.Fiecare crede si procedeaza cum vrea.