avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
se poate si fara semnal....orice se poate... cu tehnologia nu te joci...poate merge prin bluetooth...sper ca nu e o practica frecventa :))
Anasymo a scris:

Am si eu o intrebare pentru cei care duminica au fost in Maiorescu in cladirea albastra mai din spate.
Semnalul la telefon era bruiat nu? Daca nu este semnal pe telefon se poate totusi apela la diverse mijloace de fraudare?
Nu vreau sa dau nume, aleg numai sa dau un exemplu de cum merg unii la acest examen: cu o camera video incorporata intr-un ceas si cu un pix ceva mai special.
Desi a scos de 2 ori sunete, in conditiile in care ni s-a spus tuturor sa ne inchidem telefoanele, cum a fost posibil ca supraveghetorii sa nu se sesizeze?...o sa revin cu nota obtinuta de acel candidat, asta in conditiile in care voi baietii, banuiesc ca mai priceputi ca mine in ale tehnologiei mi-ati confirma ca si fara semnal pt mobil, se poate totusi frauda.

parca zapp are o alta tehnologie care nu e afectata...dar nu stiu sigur....foarte frumos....dar de ce n-ai sesizat tu comisia? nu spun acolo in sala sa te ridici tu justitiara...ci te cereai la baie si relatai pe drum...
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
lucian_d, utilizator
Sincer, mie mi se pare un scenariu demn de filmele cu capitanul Jean Luc Picard...eu am fost acolo, n-am sesizat niciun zgomot de acela de care se spune ca ar fi facut ceasul.
Pentru ca eram la un examen in care concentrarea era esentiala, nu am vrut sa stric linistea celorlalti colegi si cu atat mai putin a mea- acum ca am luat 68 macar faceam o fapta buna pentru ceilalti, dar atunci inca credeam in sansa mea:)
A observat si o persoana cu ceva ani in plus fata de mine insa a ramas in aceeasi pasivitate.
Nu spun ca am avut atitudinea corecta insa nu mi-am permis sa fiu influentata, am constatat, si mi-am vazut apoi de foaia mea.
O sa va spun ce rezultate a avut, pentru ca nu am inteles atitudinea supraveghetorilor, sau ma fac ca nu o inteleg...
allyssa a scris:

Mergeti, fratilor, pana la capat, chiar daca pare ca n-aveti nici o sansa. Nu se stie niciodata, vreau eu sa cred.
Va pot spune ca intr-o situatie asemanatoare, am multumit colegilor care m-au impins de la spate sa merg la interviu dupa ce luasem la grila nota minima de trecere, impreuna cu alti 300 insi cu note mult mai mari.La finalul concursului, m-am numarat printre cei 26 de admisi, pentru ca picasera multi la interviul pe subiecte profesionale. Deci mergeti, macar stiti ca nu pierdeti nimic gratuit.Bafta sa aveti!

Este bine sa mergem pana la capat..si ca experienta pe viitor.Doar ca va fi foarte greu daca nu aproape imposibil din punctul meu de vedere ca cineva cu nota intre 70-75 ,sa reuseasca sa fie in primii 100 daca aproximativ 200 de persoane au peste 80 pct.Ca sa dau un exemplu personal : In februarie 2009 s'a organizat la sibiu examen national pt admitere in barou, unde am participat. In prima zi am avut civil ,proc civ si statutul avocatului....Cand am iesit afara si am verificat grilele am vazut ca am picat cu 5,75 la proc civ..si trebuia minim 6 la toate probele. Descurajat am plecat acasa..ca mai tarziu sa vad ca au anulat 4 grile..si ajungeam la 6,75...dar pt ca nu m'am prezentat a doua zi la proc pen si penal..am picat. Si acum regret faptul ca nu m'am prezentat a doua zi..probabil ca acum eram avocat. Este bine sa mergem pana la capat..dar cu realism sa nu fim dezamagiti mai tarziu.Asta este punctul meu de vedere.Fiecare crede si procedeaza cum vrea.

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)